23.8 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Υπόθεση Diddy: 12.000 κλήσεις σε μια μέρα σε τηλεφωνική γραμμή που δημιούργησαν για να βρουν θύματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας δικηγόρος που σχεδιάζει να υποβάλει αγωγές εναντίον του Sean «Diddy» Combs για λογαριασμό 120 φερόμενων θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης ισχυρίζεται ότι η τηλεφωνική γραμμή που δημιούργησε για να αναλάβει πρόσθετες υποθέσεις πλημμύρισε από 12.000 κλήσεις σε περίπου 24 ώρες.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο δικηγόρος Tony Buzbee με έδρα το Τέξας δημοσίευσε την ανοιχτή γραμμή νωρίτερα αυτή την εβδομάδα όταν αποκάλυψε ένα νέο κύμα κατηγόρων – συμπεριλαμβανομένου ενός που ήταν μόλις 9 ετών τότε – οι οποίοι σχεδίαζαν να μηνύσουν τον μαχόμενο μεγιστάνα της μουσικής για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση.

Έκτοτε, η τηλεφωνική γραμμή έχει «εκραγεί» με κλήσεις από άτομα που εκφράζουν παρόμοιες καταγγελίες κατά του Combs, είπε ο δικηγόρος στο Law&Crime σε συνέντευξή του την Τετάρτη.

«Από τη συνέντευξη Τύπου που είχαμε χθες, είχαμε 12.000 κλήσεις σε περίπου 24 ώρες», είπε ο Buzbee.

«Λοιπόν, το κύριο καθήκον μας είναι να προσπαθήσουμε να εξετάσουμε κάθε μία από αυτές τις κλήσεις και να βεβαιωθούμε ότι ταυτοποιούμε αυτά που είναι θύματα και εκείνους που είναι μάρτυρες και συλλέγουμε στοιχεία».

Και πρόσθεσε: «Έχουμε σχεδόν 100 άτομα που εργάζονται σε αυτό το έργο».

Ο δικηγόρος είπε ότι η ομάδα του προσπαθούσε να διασφαλίσει ότι οι αξιώσεις που έγιναν από τυχόν επιπλέον φερόμενα θύματα – πέρα ​​από τις 120 περιπτώσεις που έχουν ήδη εντοπίσει – είναι στεγανές πριν προβούν σε περαιτέρω ενέργειες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό