20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υπόθεση Σεμέδο: Η κατάθεση της 16χρονης

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η 16χρονη φίλη της καταγγέλλουσας βιασμό από τον Ρουμπέν Σεμέδο και τον Νιγηριανό μάνατζερ σύμφωνα με το News247.gr

Κατάθεση που θα συμβάλει στην πορεία των ερευνών, έδωσε ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας η 16χρονη φίλη της κοπέλας, η οποία ήταν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο, το βράδυ της 27ης Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι υποστήριξε στην ανακρίτρια πως ήταν μαζί με τη καταγγέλλουσα κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας -τόσο στον Ωρωπό όσο και στο σπίτι του Πορτογάλου διεθνή στη Γλυφάδα- εξηγώντας ότι όταν η 17χρονη συνήλθε από την επήρεια αλκοόλ, της είπε πως “δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε”, ενώ αναφορικά με τον Ρούμπεν Σεμέδο φέρεται να είπε ότι “ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε”.

Η μάρτυρας αναφέρθηκε στην κατάθεσή της σε όλα όσα προηγήθηκαν, αλλά και όλα όσα ακολούθησαν. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως η 17χρονη είχε καλέσει έναν φίλο της για να την παραλάβει “μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό”, αλλά εκείνος δεν ήρθε “γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που κάνεις”. Μάλιστα, φέρεται να είπε στη ανακρίτρια ότι και η ίδια δεν μπορεί να εξηγήσει το γεγονός ότι η 17χρονη δεν της έλεγε να φύγουν, αν και της το πρότεινε.

“Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα, δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του” δήλωσε -κατά πληροφορίες- η 16χρονη, εμμένοντας ότι ούτε η φίλη της σχολίασε το νέο ραντεβού: “Δεν μου είπε ποτέ πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη (2/9) αύριο ως ένας από τους δύο κατηγορούμενους για ομαδικό βιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από την απολογία του ποδοσφαιριστή, θα καταθέσουν στην ανακρίτρια μάρτυρες που έχει προτείνει η υπεράσπιση, ενώ την Παρασκευή (3/9) αναμένεται να απολογηθεί ο 40χρονος Νιγηριανός.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής πάντως, έχει ήδη δηλώσει την κατηγορηματική του άρνηση για τις καταγγελίες της 17χρονης, υποστηρίζοντας όταν υπήρχε συναίνεση για όσα έλαβαν χώρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό