18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Υπόθεση Βιασμού: Η Γεωργία Μπίκα καταθέτει στο ΑΤ Λευκού Πύργου

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου έφτασε πριν λίγη ώρα η 24χρονη Γεωργία η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιά, σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης. Κλήθηκε να καταθέσει  στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για την φραστική επίθεση από συνήγορο του 27χρονου κατηγορουμένου.

“Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, ελπίζω να βρω το δίκιο μου” είπε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος. Το περιστατικό φέρεται πως έγινε μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς όπου η παθούσα μετέβη για να καταθέσει.

Κατά τις  δηλώσεις της, στη zougla ανέφερε ότι μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα που μετέβη για να καταγγείλει το βιασμό, το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς,  της επιτέθηκε φραστική ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου γόνου εύπορης οικογένειας.

Με αφορμή αυτή την καταγγελία, διενεργείται εισαγγελική έρευνα για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται απόπειρα παράνομης βίας. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας, η 24χρονη βρίσκεται σήμερα  στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για να καταθέσει.

: GRtimes

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό