15.2 C
Athens
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024

Υποψήφιο για γκολ της χρονιάς – Φοβερό ανάποδο ψαλίδι του Μάντζη στα Γιάννινα []

Ειδήσεις Ελλάδα

Γκολ που σίγουρα θα είναι ένα από τα καλύτερη σεζόν πέτυχε ο Βασίλης Μάντζης. Ο έμπειρος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα με απίθανο ψαλίδι σκόραρε στον αγώνα με αντίπαλο τον Καμπανιακό, για το πρωτάθλημα της Super League 2. Ένα τέρμα όνειρο που θα το ζήλευαν και φορ μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης. Ο 32χρονος απογειώθηκε και έκανε ένα εκπληκτικό ψαλιδάκι που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γιακουμή.

Ο 32χρονος επιθετικός γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου του 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μάχη Μαραθώνα. Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στην Τριγλία Ραφήνας και ύστερα από τρία χρόνια πήρε μεταγραφή στον Κισσαμικό με τον οποίο κατέγραψε 71 συμμετοχές σκοράροντας 12 φορές. Είχε και πέντε ασίστ.

Στον Βόλο πήγε το καλοκαίρι του 2017 και σε 59 αγώνες είχε 21 γκολ και 2 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα να πανηγυρίσει σερί ανόδους και να βρεθεί στη Super League 1. Το καλοκαίρι του 2020 μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, καταγράφοντας 48 εμφανίσεις με 13 γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2022 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ιωνικού με τον οποίο είχε 15 γκολ και 4 ασίστ σε 50 αγώνες. Το καλοκαίρι του 2023 υπέγραψε στον Αστέρα AKTOR (32 παιχνίδια, 4 γκολ και 1 ασίστ) από όπου και τον απέκτησε φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τη φανέλα του οποίου έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας της χώρας μας και σίγουρα με το γκολ που σημείωσε με αντίπαλο τον Καμπανιακό θα πάρει και ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό