20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης

Ειδήσεις Ελλάδα

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα αναγγείλει και επίσημα ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, σε συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 29 Μαρτίου (13:00, Village shopping and more, Ρέντης).

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στις γειτονιές του Πειραιά.

Είναι πτυχιούχος  Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.).

Δημιούργησε δικό του Τεχνικό Γραφείο στο Ρέντη, ασχολήθηκε με μελέτες/κατασκευές και παράλληλα για 15 χρόνια, δίδαξε το μάθημα της «Αντισεισμικής Τεχνολογίας»  στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π.

Από το 1994 και μέχρι σήμερα (2023) υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση εκλεγόμενος οχτώ (8) συνεχόμενες φορές στο αξίωμα του δημάρχου, αρχικά στον δήμο Ρέντη και από το 2010 στον ενιαίο Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη με ποσοστά εκλογής 60% και άνω.

Διετέλεσε πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) τη διετία 1998-1999 και για περισσότερα από 20 χρόνια συμμετέχει ως πρόεδρος και μέλος όλων σχεδόν των θεσμοθετημένων Επιτροπών της ΚΕΔΕ και των Διοικητικών Συμβουλίων της ως επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης «Νέα Αυτοδιοίκηση».

Συμμετείχε επί σειρά ετών στα Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.)  και του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης  (Ε.Κ.Δ.Δ.Α) και υπήρξε μέλος της 4μελούς αντιπροσωπίας της ΚΕΔΕ στην Ένωση Δήμων και Περιφερειών Ευρώπης (CERM)  και του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών (C.L.R.A.E.) του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό