18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Υποφέρεις από φούσκωμα; Αυτή η σαλάτα θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνταγή για καλοκαιρινή σαλάτα που συμβάλλει στην καταπολέμηση του φουσκώματος και της απώλειας βάρους.

Το φούσκωμα είναι κάτι που ταλαιπωρεί πολλές από εμάς, και φυσικά πάντα προσπαθούμε να βρούμε tips για να το… ξεφορτωθούμε. Μιας και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, έχουμε για εσένα μια νέα συνταγή για σαλάτα με εποχιακά λαχανικά που θα σε βοηθήσει πολύ.

Πρόκειται για ένα απλό και νόστιμο γεύμα που μπορείς να το απολαύσεις κάθε ώρα της ημέρας.

Αυτή η απλή συνταγή θα σε βοηθήσει να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου αλλάζοντας τον τρόπο που αισθάνεσαι τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, καθώς θα συμβάλλει στην καταπολέμηση του φουσκώματος, αλλά και στην απώλεια βάρους με υγιεινό τρόπο.

Διάβασε παρακάτω τις πλήρεις οδηγίες, βήμα προς βήμα.

Υλικά:2 φλιτζάνια φρέσκια ρόκα1/3 φλιτζάνι γλυκοπατάτα (ψημένη και κομμένη σε κύβους)2 κουταλιές της σούπας τυρί φέτα1/4 φλιτζάνι μάραθο σε φέτες1/4 φλιτζάνι άσπρο κρεμμύδι σε φέτες2 κουταλιές της σούπας αποξηραμένα κράνμπεριΈξτρα παρθένο ελαιόλαδοΑλάτι και πιπέρι για γεύσηΕκτέλεση:

1. Βάλε τη γλυκοπατάτα σε ένα ταψί και ρίξε ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.2. Ψήσε στους 200° C για 30-40 λεπτά (μέχρι να μαλακώσει).3. Σε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, πρόσθεσε μάραθο σε φέτες και τα άσπρα κρεμμύδια. Ρίξε ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και μαγειρέψε για 5-7 λεπτά (μέχρι να γίνουν διάφανα).4. Σε μια μεσαίου μεγέθους σαλατιέρα, συνδύασε όλα τα υλικά της σαλάτας και πρόσθεσε τα κομμάτια της γλυκοπατάτας.5. Σέρβιρε τη σαλάτα με λάδι, βαλσάμικο και φρεσκοστυμμένο λεμόνι.6. Καλή απόλαυση!

Cover photo: @mysweetbelly

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις 5 ακόμη ιδέες για σαλάτα του Άκη Πετρετζίκη.

Σαλάτα με καρότο και φέτα

Σαλάτα με πλιγούρι, ροδάκινο και κοτόπουλο

Ασιατική σαλάτα με καπνιστό τόνο

Καλοκαιρινή σαλάτα με σολομό

Καλοκαιρινή σαλάτα με χταπόδι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό