Home Ειδήσεις Ελλάδα Υπερηχητικός Παναθηναϊκός, απίθανος Μήτογλου και νίκη επί της Μπολόνια

Υπερηχητικός Παναθηναϊκός, απίθανος Μήτογλου και νίκη επί της Μπολόνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στη φετινή Euroleague πήρε απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, καθώς επιβλήθηκε επί της Βίρτους Μπολόνια με 90-76 και απέκτησε θετικό συντελεστή ρεκόρ στη σεζόν, ανεβαίνοντας στο 5-4.

Το παιχνίδι μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο πήγαινε πόντο-πόντο, ήταν ο ορισμός του ντέρμπι αλλά στη τελευταία περίοδο η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έπαιξε μπάσκετ για σεμινάριο, έσφιξε την άμυνά του, έβρισκε λύσεις από πολλούς στην επίθεση και με ένα επιμέρους σκορ 28-13, έφτασε σε μία μεγάλη νίκη απέναντι στους Ιταλούς που πάτησαν το παρκέ του γηπέδου, έχοντας 6 νίκες και 2 ήττες.

Για ακόμη ένα ματς ο Ντίνος Μήτογλου ήταν… on fire! Ο Έλληνας φόργουρντ ήταν ο mvp της αναμέτρησης. Ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 24 πόντους, 10 ριμπάουντ, με 6/7 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 3/3 βολές. Πραγματικά απίθανος.

Ο Γκραντ με 7 πόντους και 7 ασίστ, ο Λεσόρ με 10 πόντους, τους 8 σε κρίσιμα σημεία του τελευταίου δεκαλέπτου και 9 ριμπάουντ, ο Βιλντόζα με 11 πόντους και ο Ναν με 11 πόντους και 3 ασίστ ήταν εκ των διακριθέντων του ”τριφυλλιού”.

Για την Μπολόνια ο Μπελινέλι με 20 πόντους και ο Σενγκέλια με 17 ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας τους.

Τα δεκάλεπτα: 21-15, 45-42, 62-63, 90-76.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version