19.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Υπήρχε δυσκολία για μένα στις Άγριες Μέλισσες για να μπω σε αυτό το νέο χώρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποκάλυψε ποιο είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του

Στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» εμφανίστηκε ο Αναστάσης Ροϊλός, και μίλησε για το σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» που πρωταγωνιστεί. Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι δυσκολεύτηκε για να κάνει αυτό το βήμα στην τηλεόραση.

«Υπήρχε δυσκολία για μένα στις Άγριες Μέλισσες για να μπω σε αυτό το νέο χώρο. Χάρηκα πολύ και τελικά μπήκα λόγω του Λευτέρη Χαρίτου και όλων των συνεργατών γιατί η επόμενη ερώτηση, μετά τα σενάρια, ήταν ποιοι άλλοι θα είναι στη σειρά. Οπότε κάπως μπήκα πολύ καλά και μετά ήρθε όλο το υπόλοιπο της τηλεόρασης», είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ ο ηθοποιός και αναφέρθηκε στο μέλλον:«Το επόμενο βήμα με απασχολεί ούτως ή άλλως πάντα και στο θέατρο, πριν δηλαδή ασχοληθώ και με την τηλεόραση. Τα κριτήρια μου είναι τα ίδια. Οι συνεργάτες, το έργο και πως στήνεται. Ιδανικά θέλω να κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα και στην τηλεόραση»..

Ο Αναστάσης Ροϊλός προϊδέασε για τη συμμετοχή στη σειρά της ΕΡΤ, «Φλόγα και άνεμος»: «Τώρα προέκυψε κάτι που με ενδιαφέρει και είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά εποχής που θα πιάνει από το 1910 μέχρι το 1968. Μια μεγάλη παραγωγή με σκηνοθέτιδα την Ρέινα Εσκενάζυ και θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα μετά το Πάσχα» συμπλήρωσε ο Αναστάσης Ροϊλός στο «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ προϊδεάζοντας για τη συμμετοχή στη σειρά της ΕΡΤ, «Φλόγα και άνεμος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό