16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Υπέστη ρήξη χιαστού για δεύτερη φορά στο ίδιο πόδι μέσα σε έναν χρόνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο παίκτης της Εθνικής Ελλάδας τραυματίστηκε στο ματς της Κοπεγχάγης με την Άαρχους

Πραγματικά πολύ άτυχος είναι ο Κάρλος Ζέκα, αφού για δεύτερη φορά και ακριβώς μετά από έναν χρόνο, υπέστη ξανά ρήξη χιαστού στο ίδιο πόδι που είχε εγχειριστεί, με αποτέλεσμα να πρέπει να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση.

Ο 34χρονος μέσος  της Εθνικής Ελλάδας τραυματίστηκε στο ματς της Κοπεγχάγης με την Ααρχους, ενώ η διάγνωση των εξετάσεων που υποβλήθηκε έδειξαν πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ίδιο χιαστό που εγχειρίστηκε τον Οκτώβριο του 2021 και ο διεθνής μας παίκτης είναι πλέον από τους πιο άτυχους που παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

λοι στην πρωταθλήτρια Δανίας βρίσκονται στο πλευρό του, ενώ ο ίδιος έστειλε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, το δικό του «μήνυμα». «Φυσικά και είμαι στεναχωρημένος. Δούλεψα τόσο σκληρά για να επιστρέψω και έτσι είναι κάπως δύσκολο να ξεκινήσω από την αρχή. Τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω και πρέπει να συγκεντρωθώ ώστε να αφήσω πίσω μου την απογοήτευση. Πρέπει να βοηθήσω την ομάδα εκτός γηπέδου και ξέρω πως θα τα πάει καλά και χωρίς εμένα. Θέλω να πω σε όλους ένα ‘ευχαριστώ’ για τις ευχές που έχω λάβει. Μου δίνουν δύναμη σε μία δύσκολη στιγμή».

Ο Γιάκιομπ Νέστρομουμ, κόουτς της Κοπεγχάγης, σχολίασε μεταξύ άλλων από την πλευρά του πως «είναι ένας υπέροχος αρχηγός, εξαιρετικός παίκτης αλλά και άνθρωπος. Μας ‘πονάει΄ όλους αυτό που έγινε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό