22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Υπέροχη ομιλία του Γιοβάνοβιτς: «Σας ευχαριστώ, απόλαυσα κάθε στιγμή και είμαι περήφανος για εσάς»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έκανε ιδανικό ξεκίνημα στις φετινές της υποχρεώσεις στο πλαίσιο της εκκίνησης στο Nations League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, κάνοντας παράλληλα ιδανική αρχή στη νέα εποχή με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας.

Ο Σέρβος τεχνικός και το σύνολό του άφησαν θετικές εντυπώσεις και κυρίως πήραν τα θετικά αποτελέσματα που ήθελαν και πλέον ανανεώνουν το ραντεβού τους για τον Οκτώβριο και για το νέο παράθυρο των εθνικών υποχρεώσεων. Παραθέτοντας μια συγκινητική ομιλία προς τους παίκτες του, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ευχαρίστησε άπαντες για αυτό που έζησε αυτές τις μέρες, δηλώνοντας περήφανος και παράλληλα δίνοντας το έναυσμα για τη συνέχεια η οποία θα βρει την Εθνική Ελλάδας αντιμέτωπη με την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ» τον επόμενο μήνα.

«Είμαι περήφανος που δούλεψα μαζί σας, θα περάσω έναν όμορφο μήνα»

«Καταρχήν συγχαρητήρια για τη νίκη. Σας ευχαριστώ για όσα ζήσαμε αυτές τις μέρες. Απόλαυσα την κάθε στιγμή μαζί σας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και δημιουργήσαμε μεγαλύτερες προσδοκίες και υποχρεώσεις. Είμαι περήφανος που δούλεψα μαζί σας, θα περάσω έναν όμορφο μήνα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι μας περιμένει μια τρομερή πρόκληση, στο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ», ήταν τα λόγια του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος προς τους Έλληνες διεθνείς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό