31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Υπέγραψε τη νίκη της Τσέλσι ο Πάλμερ, σκαρφαλώνουν οι «μπλε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τσέλσι επικράτησε 1-0 της Φούλαμ για την 21η αγωνιστική της Premier League, με τον Κόουλ Πάλμερ να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες.

Οι «μπλε» ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ωστόσο, η Φούλαμ ήταν εκείνη που είχε μια τεράστια ευκαιρία στο 27′ για να προηγηθεί. Ο Γουίλσον έκανε το σουτ, αλλά ο Πέτροβιτς με σωτήρια επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Ντιόπ ανέτρεψε τον Στέρλινγκ στην περιοχή και χάρισε πέναλτι στους γηπεδούχος. Την εκτέλεση από την άσπρη βούλα ανέλαβε ο Πάλμερ, ο οποίος και ευστόχησε για να «γράψει» το 1-0.

Η Τσέλσι έφτιαξε ευκαιρίες και απείλησε για το 2-0, αλλά δεν κατάφερε τελικά να ξαναβρεί δίχτυα. Η Φούλαμ, στα τελευταία λεπτά του αγώνα πήρε μέτρα, αλλά ο Πέτροβιτς δεν επέτρεψε σε κανένα σουτ να περάσει την εστία του, τις σημαντικές, μάλιστα, επεμβάσεις στο 73′ και 74′ στις τελικές του Χιμένες.

Στο 84ο λεπτό, ο Κάλαγκερ έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των «μπλε», καθώς το σουτ του βρήκε στο δοκάρι. 

Τσέλσι: Πέτροβιτς, Γκούστο (90+2′ Τσουκουεμέκα), Ντισασί, Σίλβα, Κόλγουιλ, Φερνάντες, Καϊσέδο, Γκάλαχερ, Πάλμερ (901+2′ Γκίλκριστ), Μπρόγια (66′ Μαντουέκε), Στέρλινγκ (77′ Τσίλγουελ)

Φούλαμ: Λένο, Τετέ (64′ Καστάνιε), Ανταραμπιόγιο, Ντιόπ, Ρόμπινσον, Παλίνια (82′ Λούκιτς), Κάρνεϊ, Γουίλσον (64′ Ντεκόρντοβα-Ρέιντ), Περέιρα (82′ Μουνίζ), Γουίλιαν, Χιμένες

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό