33.4 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Υπέγραψε την Γουόλς από την Σίτι κάνοντας παγκόσμιο μεταγραφικό ρεκόρ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
07.09.2022 | 18:48

@2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα τίναξε τη μπάνκα στον αέρα και καταρρίπτοντας το παγκόσμιο μεταγραφικό ρεκόρ έκανε δική της την Κίρα Γουόλς από την Μάντσεστερ Σίτι, υπογράφοντας μαζί της τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου γυναικών είναι πλέον γεγονός. Αυτή ανήκει στην Μπαρτσελόνα, με την ομάδα της Καταλωνίας να έρχεται σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι και να ανακοινώνει το απόγευμα της Τετάρτης (7/9) την απόκτηση της Αγγλίδας διεθνούς μέσου, Κίρα Γουόλς.

Η 25χρονη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με τους μπλαουγκράνα να δαπανούν το ποσό των 463.000 ευρώ για να τον αποκτήσουν από τους πολίτες και να κάνουν παγκόσμιο μεταγραφικό ρεκόρ, από τη στιγμή που η πιο δαπανηρή μετακίνηση μέχρι πρότινος ήταν εκείνη της Πέρνιλ Χάρντερ από την Βόλφσμπουργκ στην Τσέλσι το 2020 έναντι 289.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως η Γουόλς προέρχεται από την κατάκτηση του Euro 2022 με την εθνική Αγγλίας ενώ έγινε η έκτη κατά σειρά παίκτρια που αποχώρησε από την ομάδα γυναικών της Μάντσεστερ Σίτι το φετινό καλοκαίρι, με την ίδια να μετράει οκτώ τίτλους με τους πολίτες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό