12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

‘Υπάρχει καλή επικοινωνία με τη Σάκκαρη και τον Τσιτσιπά, με συμβουλεύουν για να γίνω καλύτερη’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΕΝΙΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
23.05.2022 | 16:11

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ
FACEBOOK

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στο ΣΚΑΪ στην οποία αναφέρθηκε στη σχέση της με τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην προετοιμασία της.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ που είναι στο 170η της WTA ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Love it” στο ΣΚΑΪ παραχώρησε συνέντευξη στο ΣΚΑΪ στην οποία αναφέρθηκε στη σχέση της με τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν στην προετοιμασία της.

Η Ελληνίδα τενίστρια βγήκε από τη Μαδρίτη όπου συνεχίζει την προετοιμασία της για τα επόμενα τουρνουά και με στόχο αν μπορέσει να αγωνιστεί στο Wimbledon

Για τη σχέση της με τον Τσιτσιπά και τη Σάκκαρη:

“Υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία, αγαπάμε και οι τρεις την πατρίδα μας αρκετά. Με τη Μαρία είμαστε κοντά μου λένε να το πιστεύω, να επιμείνω και θα έρθει και για μένα η στιγμή που θα παίζω στα μεγάλα τουρνουά”.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει:

“Εμένα μου αρέσει να θεωρώ τον εαυτό μου προνομιούχα, πολλές θυσίες, τουρνουά κάθε εβδομάδα σε διαφορετική χώρα, πολλά τα έξοδα. Αυτά που βγάζω φτάνουν ώστε να πληρώνω εγώ η ίδια τα έξοδα μου μόνη μου χωρίς προπονητή. Ενώ βλέπω αθλήτριες του ίδιου επιπέδου με μένα να έχουν προπονητή, γυμναστή και αβαντάζ σε σχέση με μένα”.

Για τη στήριξη που έχει το ελληνικό τένις:

“Ακόμα δεν στηρίζεται, σιγά-σιγά με τον καιρό το μαθαίνει το αγαπάει, να έρθουν και τα νεότερα παιδιά και να είναι ο δρόμος τους ποιο εύκολος”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό