Home Lifestyle Τhank God It’s Fridays Delivery, τώρα στην πόρτα σας!

Τhank God It’s Fridays Delivery, τώρα στην πόρτα σας!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πώς θα σας φαινόταν ένα λαχταριστό και τρυφερό Jack Daniel’s® Ribs, με την μυστική Jack Daniel’s® sauce από το Tennessee, να φτάσει στην πόρτα σας με ένα απλό κλικ ή με ένα τηλεφώνημα; Τα TGI Fridays™ πλέον το κάνουν πραγματικότητα, μέσω της νέας υπηρεσίας delivery σε Wolt και e-food ή Take Away.

Τα TGI Fridays™ είναι και πάλι κοντά σας με έναν διαφορετικό τρόπο για να σας μεταφέρουν το πολυπόθητο κλίμα της Παρασκευής στην άνεση του σπιτιού σας. Απολαύστε signature είδη όπως το Mac & Cheese ή τα εθιστικά Wings. Μοναδικά burgers από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά και το δημοφιλές Jack Daniel’s® Grill με την αυθεντική Jack Daniel’s® sauce.

Οι cocktail lovers θα βρουν τις αγαπημένες τους Margaritas για να απολαύσουν στο μπαλκόνι τους ή κατά την βόλτα τους. Μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σας γεύσεις στο delivery menu. Όλα τα καταστήματα που προσφέρουν τις υπηρεσίες delivery και take-away έχουν λάβει επιπρόσθετα μέτρα για να εγγυηθούν ότι θα φτάσει το γεύμα σας με απόλυτη ασφάλεια και εξασφαλισμένη υγιεινή. Για να δείτε τα καταστήματα που συμμετέχουν στην υπηρεσία delivery ή take away μπείτε εδώ.

Μέχρι να σας υποδεχθούν ξανά στα καταστήματά τους…Thank God It’s Fridays Delivery!

Παραγγείλτε τις αγαπημένες σας γεύσεις TGI Fridays™ τώρα μέσω Wolt, e-food ή Take.

Aκολούθησε τα TGI Fridays™ εδώ:

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

YOU TUBEYOU TUBE

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version