35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Τώρα όλοι σε όλη την Ελλάδα μπορούν να δουν από κοντά και να οδηγήσουν το νέο Suzuki Swift

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΪΔΑΝΗΣ
29.05.2024 | 15:21

Suzuki Swift 2024
SUZUKI

Η Suzuki δίνει τη δυνατότητα σε πόλους τους ενδιαφερόμενους να δουν από κοντά και να οδηγήσουν το νέο Swift, έως τα τέλη Ιουνίου, σε 8 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Το αγαπημένο Suzuki Swift ήρθε στη χώρα μας ακόμα πιο ραφιναρισμένο και δυναμικό και για πρώτη φορά «συστήνεται» στο ευρύ κοινό μέσα από τα PLAY SWIFT Days. Ένα από τα πιο «διάσημα» και στιλάτα hatchback αυτοκίνητα πόλης, έχει γράψει τα δικά του χιλιόμετρα με μια καταπληκτική best-selling πορεία στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

Suzuki Swift 2024
SUZUKI

Φέτος βάζει την υπογραφή του στην πιο fun-to-drive εμπειρία οδήγησης με τις κορυφαίες προδιαγραφές ενός ανανεωμένου υβριδικού αυτοκινήτου, που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού. Εδώ και λίγες μέρες και έως τα τέλη Ιουνίου, το νέο Suzuki Swift συμμετέχει στα PLAY SWIFT Days στο Επίσημο Δίκτυο της Suzuki και είναι “έτοιμο για όλα”.

Όσοι θέλουν να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με το ολοκαίνουριο Swift, έχουν μία μοναδική ευκαιρία να το δουν από κοντά, να μάθουν τα χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις του από τους πιστοποιημένους Συμβούλους Πωλήσεων και φυσικά να το οδηγήσουν. Για όσους είναι στην Αττική και θα ήθελαν να συνδυάσουν βόλτα με την οικογένεια ή φίλους, χαλαρό καφέ ή έντονο shopping, η επιλογή του Designer Outlet Athens, στα Σπάτα, μοιάζει ο ιδανικός προορισμός.

Τη στιγμή, μάλιστα, που μπορεί να συνδυαστεί με μία δυνατή εμπειρία Suzuki Swift. Στις φιλόξενες εγκαταστάσεις, το διάστημα 30 Μαΐου έως 27 Ιουνίου, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για το νέο Swift. Οι επισκέπτες και φίλοι της μάρκας θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να περιεργαστούν από κοντά το νέο μοντέλο και να ενημερωθούν για αυτό από πιστοποιημένους Συμβούλους Πωλήσεων, αλλά και να το οδηγήσουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό