24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τώρα που γύρισες από τις διακοπές κάνε το μαύρισμα να κρατήσει περισσότερο

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτσι, θα καταφέρεις να είσαι ηλιοκαμένη στους γάμους του Σεπτεμβρίου.

Η καλοκαιρινή άδεια έφτασε στο τέλος. Όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν… Μην ανησυχείς όμως γιατί όλες βρισκόμαστε στο ίδιο mood! Το μόνο που μας νοιάζει αυτή την περίοδο μετά το «back to reality» από τις καλοκαιρινές διακοπές είναι πώς θα καταφέρουμε να κρατήσουμε το μαύρισμά μας, που κατορθώσαμε να πετύχουμε μετά από ατέλειωτες ώρες κάτω από τον καυτό ήλιο.

Και ποια δεν θέλει να διατηρήσει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα των διακοπών; Φυσικά, όλες γνωρίζουμε την απάντηση. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει όλα τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις αν θες να διατηρήσεις το μαύρισμα που με τόση προσπάθεια κατάφερες να κάνεις. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να είσαι ηλιοκαμένη στους γάμους του Σεπτεμβρίου.

Το «Terracopper» είναι το γλυκό χρώμα που θέλουμε να βάψουμε τα μαλλιά μας το φθινόπωρο

https://www.instagram.com/p/C_YnNh_uZ2r/Ελαφριά απολέπιση

Η απολέπιση είναι το μυστικό που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις για καιρό ακόμα το μαύρισμά σου. Κάνε ελαφρύ scrub σώματος δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και… η επιδερμίδα σου θα αποκτήσει μία απαλή και ομοιόμορφη όψη.

Ενυδάτωση

Όσο πιο ενυδατωμένο είναι το δέρμα τόσο περισσότερο θα διατηρηθεί το μαύρισμά σου. Μετά την απολέπιση η ενυδάτωση είναι το «κλειδί» για μία υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

Editor’s tip: Επίλεξε ένα αφρόλουτρο με ενυδατικά συστατικά για extra ενυδάτωση της επιδερμίδας σου.

Επίλεξε το ιδανικό βερνίκι

Κι όμως! Το βερνίκι μπορεί να τονίσει το μαύρισμά σου ακόμα περισσότερο. Το καφέ, το κόκκινο, το olive green και τα παστέλ χρώματα όπως το banana yellow είναι μερικές αποχρώσεις που θα κάνουν τη sunkissed επιδερμίδα σου ακόμα πιο έντονη.

Τέλος, επίλεξε να κάνεις ντους με χλιαρό νερό καθώς το καυτό νερό αφυδατώνει το δέρμα και η αφυδάτωση είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του μαυρίσματος.

6 χρώματα στο manicure που θα σε δείχνουν πιο μαυρισμένη τώρα τον Σεπτέμβρη – Δεν είναι το μαύρο!



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό