19.9 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Τώρα η κυβέρνηση πρέπει να εστιάσει στην αύξηση των μισθών

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, τον πληθωρισμό και την δημοσκοπική καθίζηση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην εκπομπή «Rush Hour» με παρουσιαστές τη Νικόλ Λειβαδάρη και τον Παύλο Πανταζόπουλο στο κανάλι της Ναυτεμπορικής. 

Ειδικότερα, για το θέμα του πληθωρισμού, ο κ. Χάρης Θεοχάρης τόνισε ότι αφού πλέον φαίνεται να κατεβαίνει, τώρα η κυβέρνηση πρέπει να εστιάσει στην αύξηση των μισθών.

Παράλληλα, στην ερώτηση για την συζήτηση που έχει ανοίξει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, όσον αφορά μια Δεξιά στροφή, ο κύριος Θεοχάρης επεσήμανε ότι «για να κυβερνήσει μια παράταξη, πρέπει να έχει το Κέντρο μαζί της», δίνοντας παραδείγματα κομμάτων σε Ευρωπαϊκές χώρες, που στράφηκαν προς τα Δεξιά και πλήρωσαν το τίμημα, καθώς «ενδυναμώθηκε περισσότερο η άκρα δεξιά και δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν πολιτικές οι οποίες να είναι ισορροπημένες και να τις θέλει ο κόσμος».

Τέλος, δήλωσε ότι στη Νέα Δημοκρατία, υπάρχει τόσο λαϊκισμός στα Δεξιά όσο και στα Αριστερά. Ο ορθολογισμός για τον κ. Θεοχάρη είναι η δύναμη που πρέπει να αντιπαρατεθεί στον λαϊκισμό, ενώ βρίσκεται εν αναμονή της εξισορρόπησης του πολιτικού συστήματος, έτσι ώστε «να έχουμε δύο φωνές ορθολογισμού», έτσι που «θα μας επιτρέψει να αναβαθμίσουμε τον πολιτικό διάλογο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό