24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τότε έρχεται ο Χουάνκαρ στην Ελλάδα για τον Άρη [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Χουάνκαρ αναμένεται την Τρίτη (03/09) για να ολοκληρώσει και με τη… βούλα την μεταγραφή του στον Άρη! Ο Ισπανός αριστερός μπακ έχει έρθει σε απόλυτη συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ελληνική Super League.

Ο Χουάνκαρ αποχώρησε μετά από τέσσερις άκρως επιτυχημένες σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε. Εκείνος αναζήτησε επιλογές στη Σαουδική Αραβία και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θέλοντας να πάρει έναν πολύ καλό μισθό, αλλά οι προτάσεις που βρήκε δεν τον ικανοποιήσαν.

Έτσι, άνοιξε ο «δίαυλος» επικοινωνίας για την επιστροφή του στην Ελλάδα, με τον Άρη να θέλει να ενισχυθεί με έναν παίκτη με ποιότητα και εμπειρία στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Χουάνκαρ πέρυσι είχε μόλις 24 συμμετοχές με το «τριφύλλι», αφού ταλαιπωρήθηκε αρκετά από θέματα τραυματισμών και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ουσιαστικά καθιερώθηκε ως το βασικό αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού.

Αυτά που μπορεί να προσφέρει γνωστά, καθώς είναι ένας παίκτης αρκετά ισορροπημένος ανάμεσα στο αμυντικό και το επιθετικό κομμάτι. Έχει πολύ καλές σέντρες και με έναν φορ σαν τον Λορέν Μορόν στην κορυφή της επίθεσης οι φίλοι του Άρη μπορούν να περιμένουν μερικές ασίστ. Ο Άρης θα χρησιμοποιεί με τον Χουάνκαρ μαζί με τον Μάρτιν Φρίντεκ για τα αριστερά της άμυνας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης του Μάρτιν Μοντόγια σε αυτή τη θέση.

Τώρα, ο Άρης θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός σέντερ φορ, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Λορέν Μορόν, αλλά θα διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Το πλάνο είναι να έρθει ένας φορ πιο περιφερειακός, με το όνομα του Σέρχιο Αραούχο να έχει φημολογηθεί έντονα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό