12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τότεναμ: Οριστικό «τέλος» συνεργασίας με Αντόνιο Κόντε

Ειδήσεις Ελλάδα

Τότεναμ: Παρελθόν απ’ τον πάγκο των Λονδρέζων αποτελεί ο Αντόνιο Κόντε – Ο Κρίστιαν Στελίνι στον πάγκο της Αγγλικής ομάδας μέχρι τέλος της σεζόν.

Μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (27/3) η Τότεναμ γνωστοποίησε την είδηση που λίγο-πολύ όλοι περίμεναν. Ο Αντόνιο Κόντε δεν είναι πλέον τεχνικός των «σπιρουνιών». Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει πως πρόκειται για κοινή συναινέσει τέλος της συνεργασίας, όμως η αλήθεια είναι πως ο Ιταλός απολύθηκε.

Κάτι που αναμενόταν μετά τα όσα συνέβησαν με τις πρόσφατες δηλώσεις του μετά την ισοπαλία κόντρα στην Σαουθάμπντον. Ουσιαστικά ήταν ξένο σώμα για τους Λονδρέζους και απλά αναμενόταν να βρεθεί ο τρόπος για να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Το βράδυ της Κυριακής το διοικητικό συμβούλιο της Τότεναμ συνεδρίασε και η απόφαση που έλαβαν ήταν το τέλος της συνεργασίας με τον Κόντε. Πλέον καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Κρίστιαν Στελίνι μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας για άμεσο συνεργάτη του τον Ράιαν Μέισον.

Ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Ντάνιελ Λίβι, προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Έχουμε 10 παιχνίδια στην Premier League που απομένουν και παλεύουμε για μια θέση στο Champions League. Πρέπει όλοι να συνεργαστούμε.

Όλοι πρέπει να βγουν μπροστά για να εξασφαλίσουμε τον υψηλότερο δυνατό τερματισμό για τον Σύλλογό μας και τους εκπληκτικούς, πιστούς οπαδούς μας».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό