31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Τόση κοροϊδία δεν έχει ξανασυμβεί» Απάντηση Κασσελάκη σε Σκέρτσο για ακρίβεια

Ειδήσεις Ελλάδα

«Βρήκε γιατί το ίδιο απορρυπαντικό έχει φτηνότερα στη Γερμανία από ό,τι στην Ελλάδα: Έχει υποδεέστερη σύνθεση!» σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Καυστική απάντηση στον Άκη Σκέρτσο για την πρωτοφανή δήλωση ότι οι Γερμανοί αγοράζουν τα ίδια προϊόντα φθηνότερα από την Ελλάδα επειδή τα βρίσκουν σε χειρότερη ποιότητα δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Υπουργός Επικρατείας! Βρήκε γιατί το ίδιο απορρυπαντικό έχει φτηνότερα στη Γερμανία από ό,τι στην Ελλάδα: Έχει υποδεέστερη σύνθεση! Η ίδια μάρκα. Η ίδια συσκευασία. Τα ίδια γραμμάρια. όμως μέσα στο κουτί που πωλείται στη Γερμανία οι κόκκοι είναι υποδεέστεροι! Γιατί είναι γνωστό ότι εμείς εδώ την Ελλάδα αγοράζουμε μόνο κόκκους που έχουν τα πτυχία τους, το πιάνο τους, τα γαλλικά τους» αναφέρει με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και παραθέτει στοιχεία για την τιμή του κρητικού λαιού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

«Πάρτε και μπόνους! Ελληνικό κρητικό λάδι. Εμείς το εξάγουμε! Οι Έλληνες το πληρώνουμε 18,14 ευρώ το λίτρο. Οι Γάλλοι με τον διπλάσιο μισθό το πληρώνουν 13,5 ευρώ το λίτρο».

«Τόση πολλή κοροϊδία, σε τόσο πολλούς και για τόσο πολύ χρονικό διάστημα δεν έχει ξανασυμβεί στον τόπο μας. Νομίζω ότι είναι ώρα να απαντήσουμε με δύο λέξεις: Έχουμε αξιοπρέπεια» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό