22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Αυτό είναι το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τόνια Σωτηροπούλου παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, Κωστή Μαραβέγια στο γραφικό νησί, την Ύδρα και αυτό είναι το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ από τον γάμο του λαμπερού ζευγαριού! 

Η Τόνια δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της και μοιράζεται φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο της με τον τραγουδιστή!

Ο γάμος τους έμεινε κρυφός μέχρι την τελευταία στιγμή, ενώ πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό κύκλο με μόλις 10 καλεσμένους.

Η ίδια δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τον γάμο και σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Λίγη αγάπη ακόμα … Ευχαριστούμε για τις άπειρες υπέροχες ευχές και την απέραντη αγάπη, γίναμε ήλιοι , αστρα διάπυρα. Να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένο»!

Να σας θυμίσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς ήθελε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την ημέρα του γάμου του και μάλιστα τον τελευταίο καιρό, όσο και αν ερωτούνταν ο ένας ή ο άλλος, προσπαθούσαν να αποφεύγουν σαφείς απαντήσεις θέλοντας προφανώς να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό την ομορφότερη μέρα της ζωής τους.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με πολιτικό γάμο στο ξενοδοχείο Ηydrea – το παλιό αρχοντικό Οικονόμου, ιδιοκτησίας Αδαμαντίου Πολέμη – τον οποίο τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού, Γιάννης Μπελεγρής.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους 10. Ανάμεσά τους, ο σκηνοθέτης Νίκος Περάκης, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Δημήτρης Μοθωναίος, η Ευγενία Σαμαρά και φυσικά οι οικογένειές τους.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό