20.6 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Τόμπιν: «Έχω άσθμα και πέρασα πολύ δύσκολα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένταση είχαμε στο ντέρμπι «αιωνίων» στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Λεωφόρου, για την δεύτερη αγωνιστική της Α1 γυναικών. Σε ένα παιχνίδι με ένταση, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού με σκορ 62-55, ωστόσο κατά την διάρκεια του ημιχρόνου ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την μετάδοση του αγώνα από το κρατικό κανάλι.

Έπειτα από την αναμέτρηση οι των «ερυθρόλευκες» αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στο κανάλι που μετέδιδε το ντέρμπι, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Οι τρεις ξένες της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, η Ρεμπέκα Τόμπιν, η Μέριτ Χέμπε και η Κίρα Λάμπερτ, μίλησαν για την «ακατάλληλη» ατμόσφαιρα του γηπέδου.

Τι είπαν οι τρεις αθλήτριες:

Η Αμερικανίδα σέντερ, Ρεμπέκα Τόμπιν είπε: «Είμαστε επαγγελματίες μπασκετμπολίστριες κι όμως, αναγκαζόμαστε να παίζουμε κάτω από πολύ δύσκολες και αντιαθλητικές συνθήκες. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που είχε κόσμο πολύ περισσότερο από τη χωρητικότητά του. Οι περισσότεροι κάπνιζαν και δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Εγώ, προσωπικά, έχω άσθμα και πέρασα πολύ δύσκολα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Η «ερυθρόλευκη» φόργουορντ/σέντερ, Μέριτ Χέμπε, τόνισε: «Οι συνθήκες του αγώνα ήταν δύσκολες, είναι απαράδεκτο. Η απόσταση του αγωνιστικού χώρου από την εξέδρα των φιλάθλων δεν είναι αυτή που πρέπει. Από τον καπνό δεν μπορούσαμε καν να αναπνεύσουμε σωστά».

Η Αμερικανίδα γκαρντ , Κίρα Λάμπερτ, από την πλευρά της ανέφερε: «Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω παίξει αγώνα σε γήπεδο με τόσο πολύ καπνό! Δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για παιχνίδι μπάσκετ αυτού του επιπέδου».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό