28.4 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

«Τσουνάμι» Ελβετών στο Βερολίνο – Στηρίζουν με την φωνή τους στο Euro2024 []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αήττητη Ελβετία διασταυρώνει τα «ξίφη» της με την Ιταλία, στην φάση των «16» καλύτερων του Euro2024. Η ομάδα του Μουράτ Γιακίν πέρασε… αλώβητη από τους ομίλους. Συγκεκριμένα, επικράτησαν με 3-1 επί της Ουγγαρίας, στην πρεμιέρα, ενώ κόντρα στην Σκωτία και στην Γερμανία ήρθαν ισόπαλοι.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελβετίας τερμάτησε 2ο στον όμιλο του και θα κληθεί να αντιμετωπίσει το αντίστοιχο των «Ατζούρι», το οποίο αναδείχθηκε και εκείνο στην 2η θέση του δικού του γκρουπ. Το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι νίκησε την Αλβανία με 2-1, ηττήθηκε από την Ισπανία με 1-0 και ισοφάρισε στο 90+8′ επί της Κροατία, για το 1-1. Μάλιστα, χάρη στο τελευταίο ματς κατάφερε να βρίσκεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Έτσι, οι δύο εθνικές ομάδες θα αναμετρηθούν στο «Ολύμπιασταντιον», στο Βερολίνο. Ως εκ τούτου, οι Ελβετοί έχουν… κλείσει τους δρόμους στην γερμανική πρωτεύουσα. Για την ακρίβεια, έχουν απλωθεί σε μεγάλο μέρος της πόλης, κατευθυνόμενοι προς το γήπεδο, ενθαρρύνοντας με την φωνή τους την ομάδα τους.

Ο νικητής του εν λόγω παιχνιδιού θα περάσει στους «8», μιας και που τα ματς είναι νοκ-άουτ. Ο αντίπαλος που θα αντιμετωπίσουν κάνοντας το επόμενο βήμα, θα είναι ένας εκ των Αγγλία – Σλοβακία, οι οποίοι θα δώσουν την δική του «μάχη» την Κυριακή (30/06, 19:00).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό