24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τσιμίκας: «Έγινε πραγματικότητα ένα από τα όνειρά μου τη στιγμή που σκόραρε για τη Λίβερπουλ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται για την πρώτη της σεζόν μετά από πολλά χρόνια χωρίς τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της. Ο Άρνε Σλοτ έχει αναλάβει και κρίνοντας από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας, φαίνεται ότι εμπιστεύεται πολύ τις ικανότητες του Κώστα Τσιμίκα.

Ο διεθνής αριστερός μπακ, έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό συνδυάστηκε με γκολ. Στις δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ της Λίβερπουλ, τόνισε ότι από τη στιγμή που σκόραρε με τους «reds», πέτυχε ένα από τα μεγάλα όνειρα της ζωής του.

Διαβάστε όσα είπε ο Τσιμίκας

«Αυτός είναι ο τρόπος που παίζουμε, όλοι έχουν αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στην πολύ καλή και σκληρή δουλειά που κάνουμε με τον νέο μας προπονητή, τις νέες ιδέες. Έτσι, πρέπει απλά να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε πραγματικά σκληρά και να κάνουμε ακριβώς αυτό που μπορούμε καλύτερα.

Νομίζω ότι ένα από τα όνειρά μου έγινε πραγματικότητα, να σκοράρω για αυτόν τον σύλλογο, με αυτή τη φανέλα. Σήμερα, επίσης, γεννήθηκε το μωρό του αδελφού μου, οπότε είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος με το γκολ και το μωρό.

Είναι πάντα ωραίο όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό να βλέπουμε όλους τους υποστηρικτές της Λίβερπουλ σε όλο τον κόσμο να τραγουδούν για την ομάδα μας. Είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι και απλά τους ευχαριστούμε πολύ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό