27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τσεκάρει τον Μπέντζαμιν Ντομίνγκες της Χιμνάσια ο Ολυμπιακός, προχωράει και του Βέλντε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός… χτενίζει την μεταγραφική αγορά για να ενισχυθεί κατάλληλα για την νέα αγωνιστική σεζόν. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, ενώ βρίσκονταν πολύ κοντά στον Μπρέθγουεϊτ, κάτι ήρθε να χαλάσει την συμφωνία και έτσι ο παίκτης ενώ είχε ταξιδέψει και στην χώρα μας την Πέμπτη(18/5), δεν θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα».

Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται μόνο με την Ευρωπαϊκή αγορά αλλά… σκαλίζει και εκείνη της Λατινικής Αμερικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο “μικροσκόπιο” των Πειραιωτών βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Πρόκειται για έναν 21χρονο, όπου αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι τον Δεκέμβρη του 2025.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι σε διαρκεί συνεννόηση με το τμήμα σκάουτινγκ ώστε να συζητούν μαζί για τις μεταγραφικές κινήσεις. Ενδιαφέρον για τον Ντομίνγκες έδειξε μάλιστα και η Μπολόνια η οποία μόλις άκουσε το ποσό που αξιώνει η ομάδα απέσυρε το ενδιαφέρον της (6 εκατομμύρια ευρώ).

Από την άλλη σε πολύ προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η περίπτωση του Κρίστοφερ Βέλντε. Ο Ολυμπιακός είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Λεχ Πόζναν και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να τα βρουν σε ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό