28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Τσέριν στο flash.gr: «Δίνω το 150% για τον ΠΑΟ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μία τεράστια νίκη απέναντι στην ΑΕΚ (03/04, 2-1) και παρέμεινε «ολοζώντανος» στην υπόθεση πρωτάθλημα. Το «τριφύλλι» έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και έδωσε στους «κιτρινόμαυρους» την πρώτη τους ήττα σε ντέρμπι μετά από 387 ημέρες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης!

Αυτή η σπουδαία νίκη φέρνει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας και τον Παναθηναϊκό στο -4 από την 1η θέση και στο -3 από την 2η ΑΕΚ, με τον Άνταμ Τσέριν να μας εξηγεί στο flash.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης πως οι παίκτες γνώριζαν πως αυτό το ματς ήταν «do or die».

Ο Άνταμ Τσέριν στο flash.gr

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, μία πολύ κρίσιμη νίκη. Αν δεν τα καταφέρναμε θα ήταν πολύ δύσκολο από εδώ και πέρα, αλλά είμαστε ακόμα ζωντανοί. Ξέραμε πως η ΑΕΚ είναι πολύ επικίνδυνη, παίζει με το δικό της στυλ και έχει να μετράει επιτυχίες με αυτό, όμως, τους περιορίσαμε σε μεγάλο βαθμό».

«Δεν πρέπει να ξανακάνουμε τέτοιο ξεκίνημα – Το ματς ήταν στα χέρια μας»

Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε για άλλη μία φορά γκολ νωρίς, αλλά δεν τα παράτησε και αντέδρασε καταπληκτικά. Κι ακόμη κι αν στο τέλος «παρέδωσε» την μπάλα ολοκληρωτικά στην ΑΕΚ (72-28% η κατοχή της μπάλας υπέρ της «Ένωσης»), η ομάδα του Φατίχ Τερίμ είχε καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τον έλεγχο.

«Το ξεκίνημά μας δεν ήταν καλό, δεν πρέπει να επιτρέψουμε να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά μετά παίξαμε πολύ καλύτερα και ελέγξαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος καθίσαμε πιο πίσω, αλλά δεν δημιουργήσαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και το ματς ήταν στα χέρια μας».

Τέλος, δεν γινόταν να μην ρωτήσουμε τον Άνταμ Τσέριν για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο ατζέντης του, ο οποίος υποστήριξε πως το νέο συμβόλαιο του Παναθηναϊκού δεν πλησιάζει τις προσδοκίες του και πως ο σύλλογος δεν τον σεβάστηκε επαρκώς. Ο Σλοβένος μέσος μας ξεκαθάρισε πως τα δίνει όλα για το «τριφύλλι» και μετά το τέλος της χρονιάς θα διευθετηθούν τα υπόλοιπα.

«Το μόνο που θα πω γι’ αυτό είναι πως δίνω το 150% για τον Παναθηναϊκό σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς και τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά το τέλος της σεζόν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό