19.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Τσέλσι και Νότιγχαμ Φόρεστ στο 1-1 ύστερα από θεαματικό δεύτερο ημίχρονο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τσέλσι το μεσημέρι της Κυριακής (6/10) υποδέχτηκε την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Στάμφορντ Μπρίντζ» εν όψει της 7ης αγωνιστικής της Premier League, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς έπειτα από την ισοπαλία 1-1.

Η ομάδα του Μαρέσκα πριν την αναμέτρηση με την Φόρεστ μετρούσε 5 νίκες στους τελευταίους 6 αγώνες σε Αγγλία και Ευρώπη, ενώ η Νότιγχαμ την προηγούμενη αγωνιστική γεύτηκε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από την Φούλαμ 1-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με χαμηλούς ρυθμούς καθώς και οι δύο ομάδες απέτυχαν να βρουν δίχτυα, με τους Λονδρέζους να έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες. Ωστόσο το δεύτερο 45λεπτο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο καθώς χρειάστηκαν μόλις 4 λεπτά για τον Κρις Γουντ ώστε να ανοίξει το σκορ έπειτα από καλοδουλεμένο ελεύθερο χτύπημα της Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Οι «μπλε» δεν άργησαν να απαντήσουν καθώς στο 57΄ο Κόουλ Πάλμερ συνεργάστηκε με τον Νόνι Μαντουέκε, ο οποίος ισοφάρισε το σκορ, πετυχαίνοντας το 4ο προσωπικό του τέρμα στην Premier League φέτος.

Έπειτα από την ισοφάριση και οι δύο ομάδες έπαιξαν με περισσότερη ένταση και ενέργεια με την Τσέλσι να έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της σε πολλές περιπτώσεις ωστόσο ο Σελς βρισκόταν σε καταπληκτική μέρα, αποκρούοντας τα σουτ της ομάδας του Μαρέσκα.

Στο 78ο λεπτό η Νότιγχαμ Φόρεστ έμεινε με έναν παίχτη λιγότερο καθώς ο Γουόρντ Πράουζ είδε την δεύτερη κίτρινη αφότου χρησιμοποίησε αντικανονικά το χέρι του για να σταματήσει την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

Τα τελευταία 10 λεπτά της αναμέτρησης τα είχε όλα εκτός από γκολ. Έπειτα από σπρώξιμο του Γουίλιαμς στον Κουκουρέλα υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στους δύο πάγκους, με παίχτες να πιάνονται στα χέρια και τον διαιτητή να δείχνει την κίτρινη κάρτα στον προπονητή της Φόρεστ, Νούνο Εσπερίτο Σάντος. Στα αγωνιστικά και οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να πάρουν τους 3 βαθμούς, ωστόσο και οι δύο τερματοφύλακες έκαναν κομβικές επεμβάσεις για να κρατήσουν το σκορ ισόπαλο.

ΤΣΕΛΣΙ: Σάντσεθ, Γκουστό, Φοφανά, Κόλγουιλ (90′ Ανταραμπιόγιο), Κουκουρέγια, Καϊσέδο, Φερνάντες (81′ Φέλιξ), Μαντουεκέ (90′ Νέτο), Πάλμερ, Σάντσο (90′ Μούντρικ), Τζάκσον (81′ Ενκουνκού) ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Σελς, Άινα, Μιλένκοβιτς, Μουρίλο, Μορένο (82′ Γουίλιαμς), Γέιτς, Γουόρντ-Πράους, Άντερσον (66′ Ζότα Σίλβα), Γκιμπς-Γουάιτ (76′ Ντομίνγκες), Χάντσον-Οντόι (82′ Ελάνγκα), Γουντ (82′ Μοράτο)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό