20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρόποι αντιμετώπισης προβλημάτων με τα Windows 11

Ειδήσεις Ελλάδα

H εγκατάσταση των Windows 11 δεν είναι… ανώδυνη και παρουσιάζει σε ορισμένες περιπτώσεις προβλήματα. Αυτό, βέβαια, είναι λογικό σε μία δοκιμαστική έκδοση, επομένως καλό είναι να γνωρίζουμε τους τρόπους με τους οποίους λύνονται τα προβλήματα αυτά.

Ένα από τα προβλήματα που έχουν προκύψει σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα Windows Insiders είναι ότι δεν μπορούν να εγκαταστήσουν τα Windows 11, ακόμα και εάν πληρούσαν όλες τις προδιαγραφές hardware. H Microsoft διέθεσε ένα update στα Settings των Windows 11 που υποτίθεται ότι διορθώνει το πρόβλημα και όλα γίνονται με μία απλή επανεκκίνηση.

Σε περίπτωση που ο File Explorer εμφανίζεται με την παλιά εκδοχή, όσοι έχουν την δοκιμαστική έκδοση μπορούν να κάνουν κλικ στο View, έπειτα στο Options και μετά θα πρέπει να βρείτε εκεί που λέει Launch Folder windows in a separate process και να το απενεργοποιήσετε. Έπειτα πατάτε Apply και το πρόβλημα διορθώνεται.

Όταν παρατηρήσετε ότι η αναζήτηση στο Start Menu δεν λειτουργεί, τότε αρκεί να ανοίξετε το Run και μετά να το κλείσετε χωρίς να κάνετε κάτι άλλο. Αυτό μπορείτε να το κάνετε από το πληκτρολόγιο πατώντας Πλήκτρο Windows και R και μετά απευθείας το Esc. Υπάρχουν μερικά ακόμα μικροπροβλήματα που εντοπίζονται στη δοκιμαστική λειτουργία των Windows 11, για τα οποία δεν έχουν βρεθεί ακόμα λύσεις.

Κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα όσα προσφέρουν τα νέα Windows 11, καθώς και για τα ζητήματα που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα με την έκδοση 22000.51.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό