24.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Τρόμος για τουρίστες στη Σαντορίνη: Το πούλμαν που τους μετέφερε, κόλλησε σε στροφή πάνω απο γκρεμό ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Πούλμαν στη Σαντορίνη κόλλησε στη στροφή πάνω από γκρεμό και ο οδηγός κατεβάσουν τους τουρίστες για να μην κινδυνεύσουν.

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν τουρίστες στην Σαντορίνη που επέβαιναν σε πούλμαν, όταν αυτό κόλλησε σε μια στροφή πάνω από γκρεμό. Το πούλμαν ανέβαινε από το λιμάνι του νησιού με προορισμό τα Φηρά και μετέφερε τουρίστες που μόλις είχαν αποβιβαστεί από πλοίο.

Σε μία από τις στροφές κόλλησε με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστιο κυκλοφοριακό κομφούζιο. Ο οδηγός κατέβασε τους επιβάτες προκειμένου να μην κινδυνεύσουν, αφού η συγκεκριμένη διαδρομή είναι ανηφορική με γκρεμούς.

Οδηγοί από άλλα λεωφορεία αλλά και ΙΧ κατέβηκαν, και στην αρχή ενώ προσπάθησαν να σπρώξουν το πούλμαν – πράγμα το οποίο κατέστη αδύνατο – στην συνέχεια επιβίβασαν μερίδα κόσμου προκειμένου να τους αφήσουν στο λιμάνι για να μην χάσουν το πλοίο.

Πολλοί ταξιδιώτες έτρεχαν να φτάσουν στο πλοίο για να φύγουν και άλλοι ανέβαιναν τον δρόμο με τα πόδια.

Ο δρόμος αυτός μέχρι την Χώρα του νησιού είναι στενός, απότομος και ανηφορικός. Έτσι είναι συχνό φαινόμενο το να δημιουργείται κίνηση και ουρές από οχήματα προκειμένου να φτάσουν στην Χώρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό