27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Δυο συλλήψεις για το θάνατο του 61χρονου μοτοσυκλετιστή

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές για το φριχτό τροχαίο στο Ηράκλειο Κρήτης στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ένας 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, συνελήφθη ο 46χρονος οδηγός της νταλίκας αλλά και ο 55χρονος οδηγός του αγροτικού οχήματος.

Και οι δύο τελούν υπό κατάσταση σοκ ωστόσο αναμένεται σήμερα το πρωί να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Πως έγινε το δυστύχημα

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (19/7) στον βόρειο οδικό άξονα στο ύψο του Ηρακλείου, με την εμπλοκή τριών οχημάτων.

Επί του οδοστρώματος στο ρεύμα από Ηράκλειο προς Ρέθυμνο, στο ύψος του Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένας μοτοσικλετιστής 61 ετών αισθανόμενος αδιαθεσία σταμάτησε στη ΛΕΑ.

Προς συνδρομή του, σταμάτησε και ο οδηγός ενός αγροτικού Ι.Χ οχήματος. Για άγνωστο λόγο, ένα φορτηγό (νταλίκα μεσαίας κατηγορίας) εξετράπη της πορείας του, παρέσυρε τα σταθμευμένα οχήματα και τον 61χρονο οδηγό της μηχανής, ο οποίος είναι συνταξιούχος αστυνομικός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Διασώστες από δύο ασθενοφόρα του ΕκΑΒ παρέλαβαν τον άτυχο 61χρονο, από τους πυροσβέστες που τον απεγκλώβισαν κάτω από το όχημα, προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως ήταν ήδη αργά.

Η σορός μεταφέρθηκε στο «Βενιζέλειο» Νοσοκομείο, καθώς επίσης και ο οδηγός του αγροτικού Ι.Χ, ο οποίος σε κατάσταση σοκ παραμένει για νοσηλεία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό