20.6 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Τροχαίο στην Ηλεία: Είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα στον 44χρονο – Η εμπλοκή του σε σοβαρά τροχαία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανείπωτη θλίψη και θρήνος επικρατεί στην Ηλεία μετά την ανακοίνωση της είδησης του τραγικού θανάτου του 44χρονου Γιάννη Σάσσαλου σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης 8 Αυγούστου στον δρόμο από Πύργο προς Αμαλιάδα.

Το όχημα «θέρισε» δύο μεταλλικές κολώνες ηλεκτροφωτισμού και το σώμα του άτυχου άνδρα εκσφενδονίστηκε από το BMW αυτοκίνητο που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί στο κέντρο του οδοστρώματος.

Φωτ.: ilialive.gr

Όπως όμως αποκαλύπτει το ΗΛΕΙΑ LIVE, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που άτυχος 44χρονος εμπλεκόταν σε τροχαίο ατύχημα καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακριβώς πριν ένα χρόνο είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ατύχημα στο κέντρο του Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες τότε οδηγώντας τη μηχανή του συγκρούστηκε με βαν, το οποίο με βάση τις ίδιες πηγές κινούνται αντίθετα από τη ροή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο δρόμο.

Φωτ. HΛΕΙΑLIVE

Στις 8 Αυγούστου 2023 το μεσημέρι είχε συμβεί το συγκεκριμένο ατύχημα όπου ο 44χρονος τότε είχε υποστεί σοβαρά κατάγματα. Στις 24 Απριλίου 2024, είχε και άλλο ατύχημα στην οδό Αγ. Γεωργίου και πάλι με μηχανή όπου σε εκτροπή νωρίς το απόγευμα, χτύπησε σε κράσπεδο πεζοδρομίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Φωτ.: ilialive.gr

Σε ότι αφορά την πληροφορία πως ο 45χρονος δεν είχε δίπλωμα, σύμφωνα με πληροφορίες, του είχε αφαιρεθεί τα τελευταία χρόνια λόγω τροχονομικών παραβάσεων και έτσι στερείτο άδειας οδήγησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό