21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τροχαίο στα Χανιά: Αποκλείστηκε συμβολικά ο ΒΟΑΚ – «Λύγισε» η μητέρα 15χρονου θύματος

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια εβδομάδα μετά το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ, Χανιώτες πραγματοποίησαν διαμαρτυρία και συμβολικό αποκλεισμό του ΒΟΑΚ στη μνήμη των τριών νέων που σκοτώθηκαν στις 17 Αυγούστου στο ύψος του Γαλατά Χανίων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας flashnews.gr, πλήθος πολιτών συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση του οδικού δικτύου στην Κρήτη και να ενώσουν τη φωνή τους για ένα δρόμο με ασφάλεια.

Οι Χανιώτες διέσχισαν τον ΒΟΑΚ σταματώντας την κυκλοφορία και κατευθύνθηκαν στο σημείο όπου συνέβη το τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Εκεί η μητέρα του 15χρονου Αλέξανδρου λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Νωρίτερα το απόγευμα η διαμαρτυρία ξεκίνησε από τη γέφυρα του Γαλατά όπου φορείς και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν κοντά στο σημείο όπου έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του περασμένου Σαββάτου (17/8) τρία νεαρά αγόρια ηλικίας 15, 19 και 20 ετών άφησαν την τελευταία τους πνοή τόσο πρόωρα στην άσφαλτο, επιστρέφοντας από τη δουλειά τους, ενώ ακόμα μία κοπέλα 22 ετών δίνει σκληρή μάχη στο νοσοκομείο Χανίων για να κρατηθεί στη ζωή. Ο φετινός απολογισμός μέχρι στιγμής είναι δραματικός, με 40 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στην Κρήτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό