16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τροχαίο δυστύχημα 19χρονου Έλληνα οδηγού αγώνων

Ειδήσεις Ελλάδα

Χθες το βράδυ, σημειώθηκε ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα στους δρόμους της Αθήνας, καθώς ένα Ford Focus ST με οδηγό τον 19χρονο Κωνσταντίνο Τακιδέλλη κινούταν επί της λεωφόρου Βεΐκου και ήθελε να βγει από την έξοδο, στον παράδρομο της Καποδιστρίου, στη Νέα Ιωνία.

Για άγνωστο -ακόμα- λόγο, ξέφυγε από την πορεία του, πέρασε τις προστατευτικές μπάρες και έπεσε από την γέφυρα στη Λεωφόρο Καποδιστρίου, καταλήγοντας με τον “ουρανό” του οχήματος στο οδόστρωμα. Οι αξιωματούχοι της Πυροσβεστικής κατέφθασαν αμέσως στο σημείο, αλλά δυστυχώς ο οδηγός είχε ήδη χάσει τη ζωή του. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε σοβαρά τραυματισμένος ο 21χρονος συνοδηγός, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης είχε στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία Crosscar, με την πορεία του να ήταν εξαιρετικά καλή και συνεχώς ανοδική. Η οικογένειά του ασχολείται επί δεκαετίες με τον κόσμο του αυτοκινήτου, καθώς συμμετέχουν σε εκθέσεις ενώ διαθέτουν στο κατάστημά τους και ανταλλακτικά αυτοκίνητου.

Το Φεβρουάριο του 2022, ο Τακιδέλλης είχε συμμετάσχει στο θεσμό της FIA, Rally Star, εκπροσωπώντας -μαζί με τον Αχιλλέα Χριστοδούλου- τη χώρα μας. Στην τελική φάση που διεξήχθη στην πίστα του Estering οι δύο Έλληνες άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με το αγωνιστικό ΤΝ5 Cross Car, του οργανισμού LifeLive, τον οποίο έχει ιδρύσει ο οδηγός του WRC, Thierry Neuville με τον αδελφό του, Yannick.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό