26.2 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή: Νεκρός 51χρονος οδηγός – Εικόνες σοκ από την Ποσειδώνος

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκάρουν οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πολυτελές τζιπ που φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα συγκρούστηκε με ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν ομόρροπα. Το αποτέλεσμα ήταν το δεύτερο όχημα να εκτραπεί της πορείας του, να χτυπήσει σε ένα σταθμευμένο λίγο πριν τη συμβολή με την οδό Νίκης, να ντεραπάρει και να βρεθεί πάνω στα κάγκελα παρακείμενης πολυκατοικίας, ενώ έπεσε πάνω του κι ένα δέντρο. Το πολυτελές τζιπ, έφυγε προς τα αριστερά και «ξήλωσε» μια κολόνα ηλεκτροφωτισμού στη διαχωριστική νησίδα. Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι ότι συντρίμμια εκτοξεύτηκαν σε ακτίνα μεγαλύτερη των 50 μέτρων.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής (σ.σ. 6 άνδρες με 2 οχήματα), που απεγκλώβισαν δυστυχώς νεκρό τον 51χρονο οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Σε ό,τι αφορά το ζευγάρι που ήταν στο πολυτελές τζιπ, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, χωρίς κίνδυνο για τη ζωή τους.

Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Γλυφάδας, με τους αστυνομικούς να αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και να λαμβάνουν μαρτυρικές καταθέσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό