20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τροχαίο Γλυφάδα: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 25χρονου Νάσου – «Το παιδί μου μπορεί να ζούσε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την πολύμηνη προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στον 40χρονο οδηγό της «μοιραίας» Corvette για επικίνδυνη οδήγηση σε βαθμό κακουργήματος για:

Επικίνδυνη οδήγηση από οδηγό που δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος και λόγω της διενέργειας επικίνδυνων ελιγμών, από την οποία προέκυψε κίνδυνος σε ξένα πράγματα και ο θάνατος ανθρώπου (βάσει του νέου Ποινικού Κώδικα που προβλέπει πιο αυστηρές ποινές για ασυνείδητους οδηγούς)Ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βαθμό πλημμελήματος καιΠαράβαση του άρθρου 43 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που αφορά στην εγκατάλειψη του θύματος.

«Το άκουσα και ανακουφίστηκα, γιατί τόσο καιρό ήταν σαν να είχε πέσει ο ουρανός και με είχε πλακώσει. Πάντα πίστευα ότι θα δικαιωθεί το παιδί μου. Όταν κλείνει η πόρτα το βράδυ λείπει ένα άτομο», δήλωσε στο Star συγκινημένος ο πατέρας του Νάσου.

«Δε θέλω να δω τον άνθρωπο που εγκατέλειψε το παιδί μου»

«Δεν θέλω ούτε να τον δω θέλω, ούτε τη συγγνώμη του θέλω, γιατί έτσι όπως έγινε το γεγονός όλο το παιδί μου εμένα μπορεί να ζούσε. Το ότι έφυγε και εγκατέλειψε, δεν είναι άνθρωπος, δεν είναι άνθρωπος, δεν υπάρχει… Να καθίσει, να σκύψει να δει τι έγινε. Τότε θα μπορούσα να πω ναι, ήταν άνθρωπος έκανε ό,τι έκανε, πήγε στο νοσοκομείο, βρέθηκε εκεί. Τώρα αυτό που έχει γίνει, όχι δε θέλω ούτε να τον δω», ανέφερε ο πατέρας του 25χρονου.

Δείτε το βίντεο:

.

Καλαμπάκα: Αμόκ για τον κρυμμένο θησαυρό – Τι ψάχνουν σαν τρελοί; ()

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό