21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τροχαίο Βριλήσσια: Καρφώθηκαν σε κολώνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο νέοι άνθρωπο, μια 17χρονη και ένας 18χρονος, έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στα Βριλήσσια σήμερα τα ξημερώματα, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Το τροχαίο έγινε γύρω στις 5:10 τα ξημερώματα επί της οδού Αναπάυσεως με κατεύθυνση προς Γέρακα και το αυτοκίνητο φέρεται να οδηγούσε ένας 18χρονος με συνοδηγό μια 17χρονη.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό το ΙΧ, που οδηγούσε ο 18χρονος, εξετράπη της πορείας του και σύμφωνα με πληροφορίες προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα. Το όχημα, στη συνέχεια, διέγραψε τρελή πορεία, προσκρούοντας σε ξύλινη κολόνα φωτισμού, σε δύο καφάο και σε μάντρα οικοπέδου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο νεαροί δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα προκειμένου να τους απεγκλωβίσουν. Τα δύο άτομα ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Αγία Όλγα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Βορειοανατολικής Αττικής.

Αυξημένα είναι στη χώρα μας τα τροχαία ατυχήματα και ο αριθμός αυξάνεται ραγδαία τις ημέρες των γιορτών καθώς η κίνηση αυξάνεται σημαντικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι κυριότερες αιτίες πρόκλησης των τροχαίων δυστυχημάτων ατυχημάτων, όπως προκύπτει από τις έρευνες είναι:

Η υπερβολική ταχύτηταΗ κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίαςΗ παραβίαση της προτεραιότηταςΗ οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλΗ παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό