15.6 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Τρομερό στιγμιότυπο με τον γιο του Μαρσέλο να κάνει «ποδιές» στον πατέρα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μαρσέλο, ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, μετά την περιπέτεια του στα μέρη μας και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό, έχει επιστρέψει «σπίτι του» στην Φλουμινένσε.

Στην Κ11 της βραζιλιάνικης ομάδας αγωνίζεται και ο γιός του, Λίαμ Άλβες, με τον μικρότερο από τους δύο γιούς του 36χρονου θρύλου να φαίνεται πώς έχει πάρει το ταλέντο του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, ο 9χρονος έκανε μια τρομερή «ποδιά» στον πρώην παίκτη της Ρεάλ, με την αντίδραση του στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου να είναι τρομερή.

Δείτε το βίντεο:

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος μετά το πέρασμα του από την χώρα μας και τον Ολυμπιακό, 10 συμμετοχές 3 γκολ, έχει επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Φλουμινένσε, 34 συμμετοχές δύο γκολ μέχρι στιγμής, ομάδα που τον ανέδειξε και ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 17 ετών. Με την «Φλου» αγωνίστηκε 30 φορές πριν πάρει την μεταγραφή για την Ρεάλ Μαδρίτης, το 2007 σε ηλικία 19 ετών.

Στην «Βασίλισσα» κατέγραψε 546 συμμετοχές, σκοράροντας 38 γκολ και μοιράζοντας άλλα 103 στους συμπαίκτες του, ενώ κατέκτησε πέντε Champions League, τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα συλλόγων, τρία Σούπερ Καπ Ευρώπης, έξι πρωταθλήματα και δύο Copa Del Rey. Όσο για την καριέρα του με την Εθνική Βραζιλίας, όπου ακόμα δεν έχει ανακοινώσει την απόσυρση του, ο Μαρσέλο φόρεσε την φανέλα της «Σελεσάο» 58 φορές, σκοράροντας έξι γκολ και κατακτώντας το Κύπελλο Συνομοσπονδιών το 2013 στην Βραζιλία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό