17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τρομερή διαφήμιση με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να μιλάει με τον 19χρονο εαυτό του

Ειδήσεις Ελλάδα

SUPER BOWL 2022

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
14.02.2022 | 08:37

PRINTSCREEN

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πρωταγωνίστησε σε μία από τις πιο όμορφες διαφημίσεις κατά την διάρκεια του Super Bowl, αφού εμφανίστηκε να μιλάει με τον 19χρονο εαυτό του και να του δίνει συμβουλές ενόψει της εισόδου του στο NBA.

Το Super Bowl ολοκληρώθηκε με τους Rams να επικρατούν με 23-20 των Bengals. Όποιος έχει παρακολουθήσει βέβαια Super Bowl ξέρει ότι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα είναι οι… διαφημίσεις, όπου οι χορηγοί δίνουν πολλά εκατομμύρια. Σε μία εξ αυτών λοιπόν, πρωταγωνιστής ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, δίνοντας έναν τόνο μελαγχολίας.

Στην διαφήμιση γνωστής εταιρείας κρυπτονομίσματος – η οποία πλέον έχει δώσει το όνομά της στο γήπεδο των Λέικερς και Κλίπερς στο Λ.Α – ο ΛεΜπρόν βρίσκεται στο δωμάτιο του… 19χρονου εαυτού του, λίγο πριν αυτός αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο του Σεντ Βίνσεντ Μέρι.

Εκεί, αφού η μικρότερη εκδοχή του εντυπωσιάζεται από το γεγονός ότι στο μέλλον υπάρχουν wireless ακουστικά, ηλεκτρικά αυτοκίνητα και μπορείς να δεις ταινία από το κινητό σου, στην συνέχεια τον ρωτάει: “Είναι μεγάλη η πίεση; Είμαι έτοιμος;” Και η τωρινή εκδοχή του Τζέιμς απαντάει: “Δεν μπορώ να σου τα πω όλα. Αλλά αν θες να γράψεις ιστορία, πρέπει να παίρνεις εσύ τις αποφάσεις”, με το VIDEO να τελειώνει με τους δυο τους να τραγουδάνε “πάμε στην λίγκα (σ.σ NBA)”.

Δείτε το VIDEO:

σχετικα αρθρα

Super Bowl: Θρίαμβος με ανατροπή για τους Rams, επικράτησαν 23-20 των Bengals

Super Bowl: Ο χορός του ΛεΜπρόν Τζέιμς στο ημίχρονο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό