20.9 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε: Το νέο εκκεντρικό λουκ του Άρη Σερβετάλη που μας άφησε άφωνους

Ειδήσεις Ελλάδα

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το μεσημέρι της Τρίτης ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης σε μία από τις πολύ σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει «Η καρδιά του σκύλου».

«Όσες συνεντεύξεις έχω δώσει, συνήθως συνδυάζονται με το θέατρο, με κάποια παράσταση. Είναι λίγο περίεργα στις συνεντεύξεις, μέσα σε μισή ώρα πρέπει να πεις πράγματα…», είπε στην έναρξη ο Άρης Σερβετάλης.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος όπως φαίνεται έχει αλλάξει το look του, παρουσιάζοντας μία πιο εκκεντρική εμφάνιση. Ειδικότερα, ο Άρης Σερβετάλης εμφανίστηκε με σχετικά κοντό μαλλί, γυαλιά και «μπουκλωτές» φαβορίτες.

Αυτή η φοβερή αλλαγή, άφησε άφωνους τους παρουσιαστές με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, να χαρακτηρίζει μοναδικό τον τρόπο ντυσίματος και την εμφάνισή του ηθοποιού και τον Άρη Σερβετάλη να επισημαίνει: «Για την εμφάνιση μου αρέσει κάθε φορά που είμαι σε μία παράσταση ή υποδύομαι έναν ρόλο να μπαίνω σε μία διαδικασία αλλαγής πάντα σε συνδυασμό με την αισθητική μου». 

«Όλο αυτό σε συνδυασμό με την αισθητική που μπορεί να μου αρέσει ή όχι» συνέχισε ο Άρης Σερβετάλης. «Βάζεις στον τοίχο τον εαυτό σου πολλές φορές. Αυτό συμβαίνει σε εμένα, υπάρχει αυτή η προσπάθεια να καταλάβω τι μου γίνεται. Είμαι σε αυτή τη διαδικασία» είπε σχετικά με το εάν έχει έρθει σε «ειρήνη» με τον εαυτό του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό