25.6 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Τριφύλλη για Σεργουλόπουλο: «Τι ζόρι τραβάει που ο Μάρκος Σεφερλής σατιρίζει τους γκέι;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για όλους και για όλα μίλησε η Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα και όχι μόνο.

«Τί ζόρι τραβάει ο Φώτης Σεργουλόπουλος που ο Μάρκος Σεφερλής σατιρίζει τους γκέι στην παράστασή του; Εμένα το Δελφινάριο δεν με κατασπάραξε, να’ μαι εδώ είμαι με βλέπετε, δεν μου λείπει κανένα κομμάτι. Η σάτιρα δεν ελέγχεται και δεν τιμωρείται.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι χορτασμένη γυναίκα και δικαιούται να μην είναι φέτος στην τηλεόραση. Η Αντωνά θα αντέξει τον Λιάγκα; Είναι πολύ καλός δημοσιογράφος, σαν παλικάρι είναι νόστιμος και έχει μεγάλη καριέρα μπροστά του. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι τρομερό ταλέντο, τον αγαπώ και τον εκτιμώ» σχολίασε.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ταλεντάρα και δικαιούται να επιστρέψει. Θα συνεργαζόμουν μαζί του με 1000. Η μάνα του με συμπαθούσε πολύ… είναι δείγμα ότι με έβλεπε σαν νύφη» λέει χιουμοριστικά.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στο CNN να τον έβαζαν, «κολλάει», έχει μόρφωση, ταλέντο και τον γουστάρω, παρόλο που μας θεωρούσαν εχθρούς γιατί ήμασταν μια ζωή απέναντι.

Ο Αποστόλης Γκλέτσος είναι ένας και μοναδικός. «Αποστόλη αν με χρειαστείς για οτιδήποτε, είμαι στην διάθεσή σου με όλη μου την καρδιά ακόμα και για να πλένω τα φλυτζάνια των καλεσμένων σου» αστειεύτηκε η γνωστή ηθοποιός. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό