26.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Τριαντάφυλλος: Γιατί δεν αρέσει ο Σεφερλής στο γιο του και γιατί οι non binary χρειάζονται βοήθεια

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» ο Τριαντάφυλλος σχολίασε κάτι που τον είχε στεναχωρήσει πέρυσι σχετικά με την σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή σε παράστασή του, που αφορούσε τον ίδιο και είπε χαρακτηριστικά: «Τον Μάρκο τον λατρεύω, τον αγαπάω, τρελαίνομαι, γελάω και γουστάρω αυτό που κάνει. Μέχρι εκεί. Όταν μπαίνουν μπροστά μικρά παιδιά, εκεί θέλω να του την πω. Δεν είπα ότι δεν είναι καλός ηθοποιός. Όταν λες ότι το παιδί θα αλλάξει επίθετο ή σχολείο, γιατί ντρέπεται για τον πατέρα του, αυτό είναι πέρα από τα όρια. Πιστεύω ότι το κατάλαβε ο Μάρκος ( αυτό που έγινε). Για τα υπόλοιπα δεν με πειράζει, που με σατιρίζει, το έχει κάνει χίλιες φορές.

Ο γιος μου, μου το λέει συνέχεια ότι δεν του αρέσει ο κύριος Σεφερλής για αυτά που είπε και ότι δεν θα άλλαζε ποτέ επίθετο και πατέρα. Δεν του έχω πει εγώ κάτι, αλλά είναι 9 χρόνων. Δεν μπορείς να του κρυφτείς, ούτε μπορώ να του πω και ψέματα». 

Όσο για το σκετς :«Υπάρχει «ο» και «η», το «το» τί είναι; Το αμάξι, Το σπίτι; Όταν κατεβάσεις το παντελόνι τι έχεις; Δεν τους κατηγορούμε… μπορεί οι άνθρωποι να περνάνε μια κρίση, οπότε δεν πρέπει να τους βοηθάμε;» σχολίασε ο Τριαντάφυλλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό