32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Τριάδα με αμφίσκορ από Ιταλία, Πορτογαλία και Κύπρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Τριάδα με αμφίσκορ θα προτείνει στους αναγνώστες του το Freetips247.com από τα γήπεδα της Ιταλίας, της Πορτογαλίας και την Κύπρου σε απόδοση 6.26.Ρόμα – Τορίνο

Έχοντας πάρει μεσοβδόμαδα την πρόκριση στην φάση των “16" του Europa League, η Ρόμα θα υποδεχθεί στην έδρα της την Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ήττα κόντρα στην Λάτσιο, η οποία τους χάλασε το αήττητο σερί έξι αγώνων. Από την άλλη, η Ρόμα για τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα επικράτησε με 3-0 της Φροζινόνε, παραμένοντας στην εξάδα της βαθμολογίας.

Οι Ρωμαίοι είναι ομάδα που σκοράρει με μεγάλη συνέπεια στην έδρα της. Βέβαια, είναι πολύ πιθανό η κούραση από τα 120+ λεπτά κόντρα στην Φέγενορντ να κάνει την εμφάνιση της κόντρα στην Τορίνο. Η Τορίνο από την άλλη έχει σκοράρει στα τελευταία δύο εκτός έδρας ματς και είναι πολύ πιθανό κόντρα στην κουρασμένη ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι να βρει κενά στην άμυνα και τον δρόμο προς τα δίχτυα. Επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 2.07.

Απόλλωνα Λεμεσού – Δόξα Κατωκοπιάς

Απέχοντας οκτώ βαθμούς από την γραμμή… επιβίωσης στην κατηγορία η ουραγός Δόξα Κατωκοπιάς θα πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Ο Απόλλων, ο οποίος δεν κατάφερε να μπει στα πλέι-οφ είναι στην πρώτη θέση των πλέι άουτ και πλέον δεν έχει κάτι να τον… απασχολεί. Δεν κινδυνεύει και δεν κυνηγάει κάτι. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν τις μεγάλες νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές για να διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι, αναμφίβολα, είναι βαθμολογικά αδιάφοροι σε αντίθεση με την Δόξα Κατωκοπιάς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τη χειρότερη άμυνα, με τον Απόλλωνα να πετυχαίνει με σχετική ευκολία γκολ. Βέβαια, το κίνητρο των φιλοξενούμενων είναι τέτοιο που θα τους αναγκάσει να επιτεθούν και να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα. Θα επιλέξουμε το G/G σε 1.78.Μποαβίστα – Μπράγκα

Έχοντας επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, παίρνοντας μεσοβδόμαδα την πρόκριση στην φάση των «16» του Europa League μετά από ματς 120 λεπτών κόντρα στην Καραμπάγκ, η Μπράγκα θα ταξιδέψει στην έδρα της Μποαβίστα για το ματς που κλείνει το πρόγραμα της 23ης αγωνιστικής στην Liga Portugal. Η Μποαβίστα ηττήθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική από την Τσάβες με 2-1 σκορ και πλέον είναι στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού. Όσον αφορά την Μπράγκα, η νίκη κόντρα στην Φαρένσε την διατήρησε στην τετράδα του πρωταθλήματος, στο -6 από την τρίτη Πόρτο.

Ομάδες που πετυχαίνουν και δέχονται τέρματα, κάτι το οποίο αποδεικνύει και ο συντελεστής τερμάτων τους. Η Μπράγκα θα αναγκαστεί να εμφανιστεί με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της, με την Μποαβίστα να παρουσιάζει συνέπεια στο σκοράρισμα στα εντός έδρας ματς. Η Μπράγκα αναμφίβολα θέλει τη νίκη για να πλησιάσει την Πόρτο στη μία νίκη, ενώ η Μποαβίστα θέλει να… χτίσει νικηφόρο σερί στα εντός έδρας ματς. Θα επιλέξουμε το G/G σε απόδοση 1.70.

H πρόταση του Freetips247.com

26/2 — 19.00 | Απόλλων Λεμεσού – Δόξα Κατωκοπιάς G/G (Απόδοση 1.70)26/2 — 19.30 | Ρόμα – Τορίνο G/G (Απόδοση 2.07)26/2 — 22.15 | Μποαβίστα – Μπράγκα G/G (Απόδοση1.78)

Στο Freetips247.com θα βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τους κορυφαίους αγώνες του κουπονιού. Έξυπνα ειδικά στοιχήματα, Bet Builders και τα καλύτερα σήμερα για στοίχημα την Δευτέρα 26/2/24.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό