26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Τρελό ξέσπασμα Ροναλντίνιο: «Παραιτούμαι, η χειρότερη Βραζιλία που έχω δει ποτέ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ροναλντίνιο σε ένα ανεπανάληπτο ξέσπασμά του γνωστοποίησε πως δεν θα παρακολουθήσει και δεν θα υποστηρίξει την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας στο ερχόμενο Copa America. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου που μας έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές μαγείας ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως αυτή είναι κατά πάσα πιθανότητα η χειρότερη Εθνική ομάδα της Βραζιλίας των τελευταίων πολλών χρόνων και πως δεν μπορεί να αντέξει να την βλέπει άλλο!

🚨🇧🇷 Ronaldinho: “That’s it guys, I will not watch any Brazil game at the Copa América nor celebrate any victory”.

“I’ve had enough. It’s a sad moment for those who love Brazilian football. It’s hard now to find the spirit to watch the games”.

“It’s one of the worst teams in… pic.twitter.com/kar0Fe2rmM

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 15, 2024

«Αυτό ήταν παιδιά, δεν αντέχω άλλο. Αυτή είναι μία λυπηρή στιγμή για όλους όσοι αγαπάνε το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Είναι πραγματικά δύσκολο πλέον να βρω το πνεύμα και την θέληση να δω τα παιχνίδια. Αυτή είναι ενδεχομένως η χειρότερη ομάδα της Εθνικής Βραζιλίας τα τελευταία χρόνια.

Δεν έχει κανέναν ηγέτη με τον οποίο μπορείς να ταυτιστείς, υπάρχουν μονάχα μέτριοι ποδοσφαιριστές κατά κύριο λόγο. Παρακολουθώ το ποδόσφαιρο απ’ όταν ήμουν παιδί. Αρκετά πριν αποφασίσω να γίνω ποδοσφαιριστής και ποτέ μου δεν έχω δει μία κατάσταση τόσο χάλια όσο αυτή.

Υπάρχει έλλειψη αγάπης για τη φανέλα και το εθνόσημο και κυρίως έλλειψη για το βασικότερο όλων: για το ποδόσφαιρο. Θα το επαναλάβω, οι εμφανίσεις μας είναι οι χειρότερες που έχω δει ποτέ. Τεράστια ντροπή. 

Ως συνέπεια, ανακοινώνω την παραίτησή μου. Δεν θα δω κανένα παιχνίδι από το COPA America, ούτε θα πανηγυρίσω καμία νίκη μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ροναλντίνιο.

Στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Copa America, η Βραζιλία νίκησε με buzzer-beater του Έντρικ το Μεξικό με 3-2, ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τις ΗΠΑ. Στο Copa America έχει κληρωθεί στον 4ο όμιλο μαζί με την Παραγουάη, την Κολομβία και την Κόστα Ρίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ροναλντίνιο κατέγραψε 99 συμμετοχές στην καριέρα του με την Εθνική Βραζιλίας, ενώ πέτυχε 33 γκολ και κατέκτησε μαζί της Παγκόσμιο Κύπελλο το 2002, το Copa America το 1999 και το Κύπελλο Συνομοσπονδιών το 2005.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό