20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Τρελαμένος» με το πρόγραμμα της Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ

Ειδήσεις Ελλάδα

Δυσφορία έχει προκαλέσει στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ η απόφαση της Premier League να ορίσει για την Πέμπτη 13/5 τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ, που αναβλήθηκε την Κυριακή 2/5, λόγω της εισβολής οπαδών των «κόκκινων διαβόλων» στο «Ολντ Τράφορντ».

Με την ομάδα του να είναι υποχρεωμένη να δώσει δύο παιχνίδια σχεδόν σε δύο ημέρες (50 ώρες) και συνολικά τέσσερις αγώνες σε ένα οκταήμερο, ο Νορβηγός τεχνικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος και προανήγγειλε εκτεταμένες αλλαγές.

«Δεν έχω ξαναδεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τέτοιο πρόγραμμα. Ξέρω ότι την περίοδο 1991-92 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κάτι παρόμοιο και μπορείτε να δείτε πώς άρχισαν να χειροτερεύουν τα αποτελέσματα. Για εμένα, μας έδωσαν πολύ κακό φύλλο κάποιοι άνθρωποι με κοστούμια, που κάθονται σε ένα γραφείο και δεν έχουν παίξει ποτέ ποδόσφαιρο», σχολίασε ο Νορβηγός.

«Πρέπει να φροντίσω τους ποδοσφαιριστές μου, αυτό είναι το σημαντικότερο. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τραυματισμούς κι αυτό το ρίσκο είναι μεγάλο, οπότε θα πρέπει να γίνει μεγάλο ροτέισον. Σας εγγυώμαι ότι είναι αδύνατον να παίξεις 90 λεπτά με αυτή την ένταση στο επίπεδο της Premier League τέσσερις φορές, από Πέμπτη σε Πέμπτη. Θα πρέπει να μπουν προτεραιότητες», πρόσθεσε.

Ο Σόλσκιερ παραδέχθηκε ότι οι επιλογές του ενδέχεται να επηρεάσουν έμμεσα τη μάχη για την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League, καθώς η ομάδα του παίζει την Τρίτη (11/5) με τη Λέστερ και δύο ημέρες αργότερα με τη Λίβερπουλ. «Αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα, είναι πρόβλημα όλων των άλλων», υπογράμμισε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό