20.2 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τρεις συλλήψεις για την επίθεση στον πατέρα του Λαμίν Γιαμάλ» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Δημοσιεύματα στην Ισπανία κάνουν λόγο για τρεις συλλήψεις στην υπόθεση του Μουνίρ Νασραουί, του πατέρα του Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε πάρκινγκ της πόλης Ματαρό, την Τετάρτη 14/08. Ο Ισπανός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Καταλονίας, έχοντας αποφύγει τον κίνδυνο, παρά τις πολλές πληγές που έφερε.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως η αιτία της επίθεσης ήταν ένας καυγάς που προηγήθηκε, με τις Αρχές να ξεκινούν την έρευνά τους με τον γνώμονα εύρεσης κινήτρου. Τα Μέσα γράφουν πως η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις ατόμων, τα οποία φαίνεται να σχετίζονται με την υπόθεση.

Η «Revevo» είχε γράψει πως ο Μουνίρ Νασραουί είχε λάβει εξιτήριο και είχε γυρίσει σπίτι του το βράδυ της Τετάρτης (14/08), αλλά τα δημοσιεύματα της επόμενης μέρας τονίζουν το γεγονός πως ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο του «Καν Ρουτί», στην Μπανταλόνα. Η κατάστασή του λέγεται πως είναι σταθερή και δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο.

#UPDATE : Father of Spanish soccer sensation Lamine Yamal survives vicious knife attack

The investigation indicates that the attack occurred after an argument with other North Africans, recorded on video, which led to the stabbing.

Three people were arrested, and a fourth is… pic.twitter.com/aDHSih9oYx

— upuknews (@upuknews1) August 15, 2024

Η «Mundo Deportivo» αποκάλυψε την Πέμπτη (15/08), πως οι κάτοικοι της περιοχής έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην ταχύτατη εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς υπήρξαν αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες. Μάλιστα, το ισπανικό Μέσο εξιστορεί τον καυγά που έλαβε χώρα νωρίτερα. Ο πατέρας του 16χρονου σταρ φημολογείται πως έβγαλε βόλτα τον σκύλο και δέχθηκε νερό από ένα μπαλκόνι, λογομαχώντας με τον ένοικο. Ωστόσο, η δημοτικής αστυνομία παρενέβη και διέλυσε την διαμάχη.

Στο βίντεο ντοκουμέντο όμως, το οποίο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δεν φαίνεται κάποιο κατοικίδιο, αλλά μονάχα ο Μουνίρ Νασραουί, φορώντας μία φανέλα της Μπαρτσελόνα, με το όνομα και το νούμερο του γιού του.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό