28.2 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Τραϊανός Δέλλας: «Μπροστά στην πίστη και τη θέληση ακόμα και τα πιο μεγάλα ονόματα λυγίζουν»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια μαγική και συνάμα συγκινητική αναδρομή, έκανε ο Τραϊανός Δέλλας με σκοπό να θυμηθεί πριν ακριβώς 20 χρόνια το απίστευτο γκολ με το κεφάλι που είχε σημειώσει κόντρα στην Εθνική Τσεχίας και είχε στείλει την «γαλανόλευκη» στον τελικό.

Η Εθνική μας το 2004 ζούσε ένα όνειρο. Ένα ματς της 1η Ιουλίου απέναντι στην Τσεχία, για τα ημιτελικά του Euro που κατάφερε με σκορ 1-0 στην παράταση από τον στόπερ Δέλλα να την στείλει στον 7ο ουρανό, και να κάνει εκατομμύρια Έλληνες να «ξεχυθούν» στους δρόμους για να πανηγυρίσουν ένα ιστορικό γεγονός. Την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας σε τελικό Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το γράμμα του Τραϊανού Δέλλα στον νεότερο εαυτό του:

Το «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου» με πρωταγωνιστή τον Τραϊανό Δέλλα είναι το πέμπτο από τα 6 αφιερωματικά βίντεο που ετοίμασε ο ΟΠΑΠ για την 20η επέτειο από το έπος της Πορτογαλίας. Έξι Legends του 2004, που «σφράγισαν» τη νικηφόρα πορεία της Εθνικής μας Ομάδας προς την κορυφή της Ευρώπης, γράφουν στον νεότερο εαυτό τους και μας παίρνουν μαζί τους σε ένα ταξίδι στον χρόνο γεμάτο έντονες αναμνήσεις και συναισθήματα. Στις ίδιες ημερομηνίες των έξι ιστορικών αγώνων, ζούμε ξανά, 20 χρόνια μετά, τις ανεπανάληπτες στιγμές του 2004 μέσα από τα βίντεο του ΟΠΑΠ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό