30 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Κίναν Έβανς

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας εκ των πολυτιμότερων της φετινής Regular Season της Euroleague, Κίναν Έβανς τραυματίστηκε στη σημερινή αναμέτρηση της Ζάλγκιρις κόντρα στη Λιετκάμπιλις στον 3ο μεταξύ τους ημιτελικό για τη φετινή LKL.

Ένας από τους κορυφαίους Free Agent του καλοκαιριού, που βρίσκεται ψηλά και στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και του. κόουτς Γιώργου Μπαρτζώκα φαίνεται να χτύπησε τον αριστερό αχίλλειο του, εκεί που είχε τραυματιστεί και την περυσινή σεζόν και είχε αναγκαστεί να μείνει εκτός παρκέ για αρκετούς μήνες.

Ο Αμερικανός έπεσε στο παρκέ, έδειχνε να πονάει αρκετά, ενώ αποχώρησε άμεσα, υποβασταζόμενος και με τη βοήθεια συμπαικτών του, για να υποβληθεί σε εξετάσεις σε νοσοκομείο. Οι πρώτες πληροφορίες παρόλα αυτά, δείχνουν να υπάρχει έντονο πρόβλημα στο αριστερό πόδι του Έβανς.

La tuile pour Keenan Evans pendant les playoffs 🇱🇹… Une blessure à la même jambe qui l’a tenu écarté des parquets un long moment…

Espérons que ce ne soit pas trop grave mais les images sont saisissantes.. #EuroLeague

pic.twitter.com/WDvmjuQE5U

— EuroLeague France 🇫🇷 (@EuroLeagueFr) May 26, 2024

Μόλις έπεσε στο παρκέ, ο Έβανς φαίνεται να φωνάζει «γιατί ρε φίλε; Γιατί;….», προτού σπεύσει για να τον ηρεμήσει ο προπονητής του, Αντρέα Τρινκιέρι. Στο video που δημοσίευσε το BasketNews με τον τραυματισμό του παίκτη, ο Κίναν φαίνεται να απάντησε, σχολιάζοντας συγκεκριμένα «This is 2 lies, lol», αναφερόμενος τόσο στον τραυματισμό του, όσο και στον τρόπο με τον οποίο έφυγε από το παρκέ και κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια.

Πλέον, μένει να φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του, με τα λιθουανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγω για απουσία 6-8 μηνών.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό