23.3 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Τραμπ: Πρωταγωνιστής σε διαφημιστικό ο δράστης της επίθεσης – 20 όπλα καταχωρημένα στον πατέρα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Το FBI δεν έχει καταλήξει ακόμα στα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του 20χρονου Τόμας Μάθιου Κρουκς που προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ και είναι ενδεικτικό πως, σύμφωνα με το CNN, οι αρχές έχουν ήδη καταφέρει να ανακτήσουν το 70% των πληροφοριών από το κινητό του τηλέφωνο χωρίς να έχουν φθάσει σε κάποιο σημαντικό στοιχείο. 

Σύμφωνα με το Reuters, ο 20χρονος το 2022 είχε εμφανιστεί σε διαφημιστικό της BlackRock – του παγκόσμιου κολοσσού που διαχειρίζεται κεφάλαια δισεκατομμυρίων δολαρίων σε όλο τον κόσμο. 

Η εταιρεία σε μήνυμα της προς το Reuters αναφέρει πως ο Κρουκς ως μαθητής στο λύκειο του Bethel Park εμφανίστηκε, αφιλοκερδώς, με συμμαθητές του σε μία διαφήμιση που μετά από την απόπειρα κατά του Ντόναλντ Τραμπ αποσύρθηκε από παντού. 

Μέχρι αυτή την ώρα και ενώ συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που έδρασε άνετα ο 20χρονος κάτω από τη μύτη των μυστικών υπηρεσιών, ελάχιστες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές για τα κίνητρα του Κρουκς, αντίθετα το διαδίκτυο έχει γεμίσει από θεωρίες συνωμοσίας για τα όσα συνέβησαν στην προεκλογική συγκέντρωση. 

Περισσότερα από 20 όπλα στο όνομα του πατέρα του 

Σύμφωνα με το CNN περισσότερα από 20 όπλα είχε καταχωρημένα στο όνομά του ο πατέρας του Τόμας Μάθιου Κρουκς. Όλα τα όπλα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που μίλησαν στο CNN είχαν αγοραστεί νόμιμα. 

Φωτ. Reuters
Δείτε το βίντεο της BlackRock στο οποίο συμμετείχε ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό