25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τραμπ: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που φτάνει στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη δημοσιότητα έρχεται ένα βίντεο-ντοκουμέντο που καταγράφει τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ καταφτάνει στο νοσοκομείο, λίγο μόνο λεπτά μετά την απόπειρα εναντίον του στην Πενσιλβάνια.

Το βίντεο τράβηξε άνθρωπος που βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο και κατέγραψε την στιγμή της άφιξης της αυτοκινητοπομπής που μετέφερε τον Ντόναλντ Τραμπ με τους άνδρες των μυστικών υπηρεσιών να τον μεταφέρουν μέσα στο νοσοκομείο προκειμένου να τον εξετάσουν οι γιατροί. 

Η ανησυχία του κόσμου είναι έκδηλη καθώς είχε διαδοθεί η είδηση του πυροβολισμού του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, με το βίντεο να καταγράφει τις εκφράσεις αγωνίας των ανθρώπων που έχουν συγκεντρωθεί στην είσοδο του νοσοκομείου. Ο πολίτης που κατέγραψε τη στιγμή περιγράφει ότι ήταν στην πρώτη σειρά και είδε τον Τραμπ να αιμορραγεί από το κεφάλι.

Στο τέλος του βίντεο οι πολίτες βλέποντας τον να μπαίνει στο νοσοκομείο περπατώντας ,αρχίζουν να φωνάζουν ανακουφισμένοι: «Περπατάει! Περπατάει!»

Όπως τονίζουν τα τοπικά μέσα τη στιγμή που ενημερώθηκαν στο νοσοκομείο ότι καταφθάνει τραυματισμένος ο Ρεπουμπλικάνος, όλος ο χώρος μπήκε τέθηκε σε lockdown.

Δείτε το βίντεο:

WATCH

A patient at the Butler, Pennsylvania hospital captured the tense moment when President Trump arrived. The ER waiting room buzzed with shock and concern as news spread that Donald Trump had been shot. pic.twitter.com/jYcNeB5dbG

— Open Source Intel (@Osint613) July 17, 2024

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ντόναλντ Τράμπ, λίγο πριν φύγει η σφαίρα από το όπλο του Τόμας Μάθιου Κρουκς, έστριψε το κεφάλι του προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αυτί.

Η συγκεκριμένη κίνηση της τελευταίας στιγμής είχε ως αποτέλεσμα η σφαίρα να περάσει ένα εκατοστό από το κεφάλι του, πράγμα που σημαίνει ότι διαφορετικά θα είχε διαπεράσει το κρανίο του.

«Το πιο απίστευτο πράγμα ήταν ότι έτυχε όχι μόνο να στρίψω, αλλά να στρίψω ακριβώς τη σωστή στιγμή και στον σωστό βαθμό» δήλωσε ο ίδιος ο Τραμπ στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας του.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό