20.6 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Νεκρός ο 52χρονος αγνοούμενος στην Λεπενού – Παρασύρθηκε από χείμαρρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από αναζήτηση 12 ωρών νεκρός εντοπίστηκε ο φύλακας που αγνοούνταν στην περιοχή Λεπενού. Ο 52χρονος, όπως μετέδωσε και η ΕΡΤ, εικάζεται ότι παρασύρθηκε μαζί με το φυλάκιο από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου που «έσπασε», μετά από έντονη βροχόπτωση που προκάλεσε το πέρασμα της κακοκαιρίας «Cassandra» στο δήμο Αγρινίου.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε σε απόσταση 6 -7 χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρισκόταν το φυλάκιό του, κοντά στο χωριό Στράτος. Τον εντόπισαν άνδρες της ομάδας ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ που επιχειρούσαν στην περιοχή.

agriniopress.gr

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, agriniopress.gr, το φυλάκιο της επιχείρησης που κατασκεύαζε πίσσα, βρισκόταν ακριβώς δίπλα στην κοίτη του χειμάρρου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, η σορός του άνδρα εντοπίστηκε έξι χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου παρασύρθηκε. Νωρίτερα είχε εντοπιστεί και το αυτοκίνητό του.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό συμμετείχαν έξι οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 άνδρες και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ με drones και πλωτό μέσο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό